JO8-1 presteert verdienstelijk op het Danny Bakker toernooi

De jongens van de JO 8-1 (Jor, Niek, Abdussamad (Appie), Mohammed (Mo), Don, Junior, Sandro en Lysandro) hebben zich kranig verweerd in het sterke Danny Bakker toernooi. De eerste wedstrijd was tegen AFC uit Amsterdam, deze wedstrijd werd met 1-3 verloren. Junior de Jager scoorde het enige doelpunt. De 2e wedstrijd was tegen DUNO uit Den Haag. Deze wedstrijd werd met 1-0 verloren, mede omdat wij zelf de kansen niet afmaakte.

Later bleek dit resultaat cruciaal voor onze eindklassering. De 3e wedstrijd moest gewonnen worden anders waren we al kansloos geweest. En inderdaad lukte het onze jongens om Noordwijk met 3-1 te verslaan, doelpunten van Mo, Jor en Junior. De 4e wedstrijd speelde we tegen Excelsior Rotterdam team B en ook deze wedstrijd wonnen we met een klein verschil 3-2 (doelpuntenmakers Appie 2 x en Lysandro).

Na de pauze traden we aan tegen AS’80 uit Almere. Ondanks dat Mo scoorde verloren we deze wedstrijd met 4-1. In de 5e wedstrijd ontmoeten we onze stadsgenoten Forum Sport en hiervan wonnen we met 5-2 (doelpuntenmakers Appie, Mo, Don en Lysandro 2x). We hadden dus 6 gespeeld 9 punten en konden ons nog plaatsen, alleen dan moesten we wel winnen van één van de favoriete n.l. Club Brugge. Helaas hadden we niet veel in te brengen en kwamen door een onterecht toegekend doelpunt met 1-0 achter, daarna liep Club Bruggen uit naar een 5-0 overwinning.

Als we van DUNO hadden gewonnen hadden we als 3e geplaatste mee mogen doen in de finalerondes. Helaas was dat dus niet het geval. Des al niettemin kunnen we trots zijn op de prestaties van onze jongens dit seizoen. In de eerste helft van de competitie (hoofdklasse)verloren we veel wedstrijden, na de winsterstop waren we ingedeeld in de 1e klasse en hebben daarin alle wedstrijden gewonnen. Ook de toernooien bij VFC, Xerxes en Laakkwartier hebben we prima gepresteerd. ben echt super trots op jullie! Lysandro gaat ons helaas verlaten voor een avontuur bij Excelsior Rotterdam en we wensen hem dan ook heel veel succes daar.

Voor de rest gaan alle jongens over naar de JO 9 selectie (JO 9-1 en JO 9-2), En hierin zal de nieuwe trainer Eddy met zijn assistenten proberen weer 2 goede teams te smeden. Ajax versloeg uit eindelijke Club Brugge met 5-0 in de finale en Vitessa werd 3e en FC Utrecht 4e.