Pupil van de week 12 mei 2019 : Daan Smits uit de JO9-3

Het wordt steeds spannender! Lukt het ons eerste zondag-elftal om een plaatsje te veroveren in Tweede Klasse? Er zijn nog 3 wedstrijden te gaan. Ons Vlaggenschip staat tweede en de bovenste 2 teams promoveren rechtstreeks. De nummers 3, 4 en 5 krijgen een herkansing via de nacompetitie. 

a.s. zondag komt het Delftse SEP op bezoek. De wedstrijd begint om 14:00 uur.  Hopelijk komt er veel publiek. SEP is dan misschien geen hoogvlieger maar de bal kan raar rollen en ons Eerste kan wel een steuntje in de rug gebruiken. 

In Daan Smits hebben we alvast één goede supporter. De stoere verdediger van de JO9-3 zal optreden als Pupil van de Week. Hij zal het goede voorbeeld geven als hij vlak voor het begin van de wedstrijd het eerste doelpunt maakt. 

undefined

Daan Smits is 8 jaar oud. Hij woont in Den Haag en voetbalt nu anderhalf jaar bij Wilhelmus. Momenteel speelt hij in JO9-3. Daan is meestal verdediger. Hij is gek van voetbal en kijkt graag naar YouTube filmpjes van voetbalwedstrijden van over de hele wereld. Tot verbazing van zijn ouders is hij tot op detail op de hoogte van de uitzending van Engelse en Spaanse wedstrijden op TV.

Barcelona is zijn favoriete club. Hij heeft een Barcelona-tenue met natuurlijk rugnummer 10: Messi! Daan heeft het naar zijn zin op Wilhelmus. Zijn jongere broer, Pieter, staat te popelen om ook lid te worden. Nou Pieter, je bent van harte welkom!