ADO Den Haag vs Excelsior

1-09-2017

15-9-17 : UPDATE

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN !

U kunt GEEN kaarten meer bestellen !

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ook dit jaar kunnen we weer een aantal wedstrijden bezoeken van ADO Den Haag tegen een gereduceerde prijs.

Het affiche luidt dit keer: ADO Den Haag tegen Excelsior. De wedstrijd is op zondag 15 oktober, en begint om 16:45 uur.

Kaartjes voor deze wedstrijd bedragen € 8,00 per persoon.

Per kind (kinderen t/m 12 jaar) mag er 1 volwassene mee als begeleider. Meerdere kinderen per begeleider mag uiteraard ook. Zodra je aanvraag binnen is, krijg je een mail met de bevestiging en het verzoek om het verschuldigde bedrag over te maken. Pas als de betaling binnen is, is de aanvraag afgerond. (s.v.p. bij aanvraag het aantal jeugd en begeleiderskaarten vermelden).

Heb je interesse om deze wedstrijd bij te wonen, als jeugdlid of als begeleider, geef je dan op via onderstaand mailadres. Aanmelden via: wedstrijdenmetwilhelmus@gmail.com ovv ADO – Excelsior, dit kan t/m 15 september. Aanvragen na deze datum worden door Wilhelmus en ADO niet meer in behandeling genomen.

Alvast veel plezier !!!