Bel actie Vriendenloterij d.d. maandag 29 oktober tussen 18.30 uur en 21.30 uur

9-10-2018
Beste clubleden,

vv Wilhelmus heeft al heel lang de wens om een “panna veldje” voor onze jeugd te plaatsen op het groene grasveldje achter onze kantine. Daarnaast spelen er nog een aantal zaken voor het onderhoud in en rond ons clubgebouw. Om dit op redelijk kort termijn te realiseren is er extra geld nodig. Daarom doen wij mee aan de bel actie van de vriendenloterij op maandag  29 oktober a.s. van 18.30 uur tot 21.30 uur! Tussen deze tijd kunt u dus een telefoontje verwachten van één van onze selectiespelers met de vraag of U mee wil spelen met de Vriendenloterij voor vvWilhelmus.
Het is de moeite meer dan waard, want:

* Als deelnemer van de Vriendenloterij maak je kans op fantastische prijzen;
* De helft van jouw lotprijs gaat direct naar de clubkas;
* De vriendenloterij keert tijdens de bel actie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor onze club te winnen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de genoemde doelen kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor?

Bouke Wartna (voorzitter)
Piet van der Valk (ver.manager)