Bijverdienen tijdens de verkiezingsdag?

6-05-2019
Bijverdienen tijdens de verkiezingsdag? Gemeente Den Haag is opzoek naar tellers en stembureauleden die willen komen helpen.
Op donderdag 23 mei mogen we weer naar de stembus. Het organiseren van een verkiezing is een enorme operatie. De gemeente Den Haag heeft maar liefst 520 voorzitters, 520 plaatsvervangend voorzitters en 650 tellers nodig en is hard op zoek naar enthousiaste mensen die tegen een leuke vergoeding hun steentje willen bijdragen.

Als voorzitter of  plaatsvervangend voorzitter ben je het ‘visitekaartje’ van het stembureau. Je coördineert een goed verloop van de dag, bent communicatief sterk en kan goed omgaan met stressvolle situaties.  Je kunt kiezen voor de ochtend shift (06.00 uur tot 16.00 uur) of de middag shift (15.30 uur tot het eind).

Het tellen van de stemmen start vanaf 21.00 uur. Dat gebeurt meestal op het stembureau zelf, maar op sommige locaties is dit niet mogelijk. Deze stemmen worden door een grote groep mensen geteld op één centrale locatie, namelijk op de Fruitweg 17. Meld je snel aan via: https://www.stembureauledenindenhaag.nl/#!/