Football Trainer/Coach Wanted! – Wilhelmus Bees Ladies 1

5-05-2019

(NL Text further down)

For the 2019-2020 season, Wilhelmus Ladies 1 (the Bees) are looking for a new trainer/coach to join our staff!

The Bees play in the 5th class and train every Wednesday at 20.00; we play matches on Saturdays, usually in the morning or early afternoon. We are a football team that varies widely in level of skill and experience (some total beginners, some who have played for years), in age (from 19 to 40), in nationality, and in occupation (some students, some professionals). For our team, having fun is just as important as winning!

Have you always wanted to try your hand at coaching a team, or are you an experienced trainer looking for a new challenge? Read on.

Expectations
- Give a football training – must be in English! – every other Wednesday evening
- Be available to coach at most Saturday games
- Be a good communicator and work together with the two other trainers

What we offer
-
The chance to gain (more) experience as a football trainer – without having to sacrifice EVERY Wednesday/Saturday
- A friendly and enthusiastic group of football players who are eager to learn
- Unlimited access to all the fun events organised by our “gezelligheids” committee, including (e.g.) pub quizzes, cookouts, and trips to professional games

Want to try out a training and see if we match?
In that case, please contact one of our coaches (Bradley Bonafacio and Regine Mulders) or our team captain (Gilda Koymans) at ladies@expatfootball.nl. You can also send us a message through Facebook: Wilhelmus Ladies International Soccer/Football Team.

Voetbaltrainer/-coach gezocht! – Wilhelmus Dames 1 (the Bees)

Voor het seizoen 2019/2020 zoekt Wilhelmus Dames 1 een nieuwe trainer/coach.

We spelen in de 5e klasse en trainen elke woensdag om 20:00 uur; de wedstrijden zijn op zaterdag, meestal in de ochtend of vroege middag. We zijn een voetbalteam met een variërend spel- en ervaringsniveau (sommigen zijn beginners, anderen spelen al jaren met ons), leeftijd (19 tot 40 jaar), nationaliteit en beroep (studenten en werkenden). Voor ons team is plezier net zo belangrijk als winnen!

Heb je altijd al eens een team willen coachen, of ben je een ervaren trainer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder.

Wat verwachten we van jou?
- Verzorgen van de training (in het Engels!), om de week op woensdag.
- De meeste zaterdagen beschikbaar zijn om te coachen bij de wedstrijden.
- Goede communicatie en kunnen samenwerken met de andere trainers

Wat we bieden
-
De kans om (meer) ervaring op te doen als voetbaltrainer, zonder elke woensdag of zaterdag op te moeten geven
- Een vriendelijke en enthousiaste groep voetballers die graag willen leren
- Ongelimiteerde toegang tot alle evenementen georganiseerd door onze gezelligheidscommissie, waaronder pubquizzen, dinner party’s, en bezoekjes aan profwedstrijden

Wil je een training proberen om te zien of we bij elkaar passen?
Neem in dat geval contact op met een van onze coaches (Bradley Bonafacio and Regine Mulders) of onze aanvoerder (Gilda Koymans) via ladies@expatfootball.nl. Je kunt ons ook een berichtje sturen via Facebook: Wilhelmus Ladies International Soccer/Football Team.