JO6 & JO7 nieuwe coordinatoren + oproep trainers

25-07-2019
Hierbij delen wij U mede dat wij voor komend seizoen Jeffrey Gleijm en Rick de Klerk bereidt hebben gevonden om de functie van coordinator JO6 en JO7 op zich te nemen.

Zij gaan zich o.a. bezighouden met:

- Indelen van de teams voor de JO6 en JO7
- Organiseren van de start dag aan het begin van het seizoen
- Indelen en welkom heten van nieuwe leden
- Organiseren van proeftrainingen gedurende het seizoen (3 a 4 keer per seizoen op zaterdag of woensdagmiddag)
- Contact persoon voor de trainers / leiders / teammanagers van de JO7 en JO6
- Vergaderingen overige coördinatoren (+/- 3x per jaar)

Met vragen mbt bovenstaande zaken kunt u zich wenden tot hun , middels het email adres:
mp_coordinator@vvwilhelmus.nl

Wij zijn voor de JO6 en JO7 nog op zoek enkele trainers en teammanagers. Ook al heeft u geen enkele ervaring als trainer schroom niet om deze leuke taak op u te nemen. Als club zorgen wij voor een trainingspak en winterjas en (nog belangrijker) zorgen wij voor intensieve interne begeleiding middels "train de trainers" cursussen en de aanwezigheid op woensdagmiddag in de persoon van ondergetekende om u te begeleiden.
Ook is er via de website veel informatie en oefeningen voor u beschikbaar om stappen te maken in de ontwikkeling als trainer. Kijk hiervoor eens naar de website van vv Wilhelmus > jeugd > train de trainers.
Bent u enthousiast geworden dan kunt u zich aanmelden bij de coördinatoren of ondergetekende.

Jeffrey en Rick bij voorbaat bedankt voor jullie bereidheid om je voor de club en kinderen te gaan inzetten. We wensen jullie heel veel plezier en succes toe.
Met vriendelijke groet,
Peter van der Deijl