Marketing mensen gezocht!

25-08-2017
Marketing mensen gezocht!

Stef Voermans (vader van Christiaan) die ook deel uitmaakt van de Stichting Beheer Sportcomplex Westvliet, inzake de huur en verhuur van ons complex, heeft veel huiswerk gedaan omtrent bezuinigingsmaatregelen voor onze club. Wij willen, onder voorbehoud van gemeente subsidie, zonnepanelen gaan plaatsen op het kleedkamergebouw en (later) ook op ons clubgebouw, De investering die wij als club moeten doen, willen wij bijeen halen via een ‘crowd funding’ actie onder de leden. Om dit goed onder de aandacht te brengen zoekt Stef Voernmans een 3 of 4 tal mensen die hem daarbij willen helpen. Mensen die andere mensen durven te benaderen en kunnen overhalen om te investeren om dit doel voor onze club te behalen. Ons gezamenlijk doel is om ca. 100 zonnepanelen te verkopen aan de leden, zodat Wilhelmus minder geld aan energie gaat uitgeven en dus meer aan voetbalzaken. Zou U Stef en dus onze club willen ondersteunen geef u dan op bij ver.manager@vvwilhelmus.nl Uiteraard zien wij dit ook als een vrijwilligerstaak en zullen de eerder betaalde vrijwilligersbijdrage restitueren.

Piet van der Valk
(verenigingsmanager vv Wilhelmus)