OPROEP: Teammanagers bijeenkomst 15 Juli aanstaande

6-07-2019

Beste Huidige/nieuwe teammanagers, geïnteresseerden,

-Willen jullie (meer) weten wat de rol van teammanager inhoudt?

-Lijkt het jullie leuk komend seizoen (weer) teammanager te worden?

-Hebben jullie ideeën hoe we samen deze sleutel-rol nog nuttiger en aantrekkelijker kunnen maken?

Kom dan maandag 15 juli a.s. om 20.00 uur naar de teammanagers-bijeenkomst (in de popcorner beneden).

Mark van Niekerk, teammanager van de JO11-5 zal wat vertellen over zijn ervaringen/verbeterpunten van afgelopen jaar. Voorzitter Bouke Wartna, zal de visie/missie van de Club toelichten en Paul Wuite zal kort het vrijwilligersbeleid van de club met jullie doornemen.

Caroline Kluft zal ook aanwezig zijn. Zij gaat volgend seizoen concreet vrijwilligers inplannen voor bijv. bardiensten, klus-onderhoudsdagen en ondersteuning bij (opbouw) van toernooien.

Voor de teammanagers zal zij ook een belangrijk contactpersoon worden.

Wij zouden het enorm op prijs stellen als jullie hierbij aanwezig zijn. En natuurlijk hopen we dat teammanagers van afgelopen seizoen zich opnieuw hiervoor aanmelden!

Bovendien is het ook prettig om elkaar te leren kennen zodat we een gezicht hebben bij de namen.

Hopelijk tot de 15e!

Corinne Budé