Rijswijkse Wilhelmus 2e op 6x6 Toernooi

3-02-2018

Op 3 februari speelde een Wilhelmus gelegenheidsteam bestaande uit verschillende Rijswijkse spelers uit de JO9 en JO8 een 6 tegen 6 toernooi op het Cruyff court in Rijswijk als onderdeel van de campagne aftrap van het CDA Rijswijk.

Het was een stevig bezet toernooi met de selectie JO9-1 teams van Semper Altius en Vredenburg en een JO8 talanten team van Sparta Rotterdam.

Ons team bestond uit:

Wannes Piket
Timon Piket
Boaz van Heel
Luka van Esch (keeper)
Binjamin Barghaoul
Ruben Jansen
Jasper Vos
Max van Putten

undefined

Zoals genoemd een gelegenheidsteam, maar dit team deed zeker niet onder aan de tegenstanders. Na een koude natte start speelden ze 1-1 gelijk tegen Semper Altius en wonnen met 2-0 van Vredenburch. Sparta Rotterdam was de laatste tegenstander en er werd goed tegenstand geboden en wij kwamen zelfs even op voorsprong, maar helaas verloren wij met 2-4, hoewel een gelijkspel meer op zijn plaats was, maar je kan niet alles hebben.

De prijs uitreiking was best spannend want de zijlijn heeft niet heel goed op staan letten en wisten niet hoe het met het Doelsaldo zou aflopen, maar uiteindelijk wist Wilhelmus de 2e plaats te bemachtigen achter Sparta Rotterdam.

Het was een leuke (en vooral koude middag) met leuk en goed voetbal.

Rijswijk.tv - Sportieve start verkiezingscampagne van CDA Rijswijk

Rijswijks Dagblad - CDA Rijswijk opent campagne met jeugdvoetbaltoernooi

 undefined