We zoeken nog trainers

22-06-2017

Vv Wilhelmus is een zaterdag- en zondag voetbalvereniging in Voorburg en telt ongeveer 1200 leden. Vv Wilhelmus is er voor zowel de prestatiegerichte als de recreatieve voetballer in alle leeftijdsgroepen. Ben je gedreven, enthousiast, communicatief en sociaal vaardig en wil je graag training gaan geven binnen één van de grootste en meest toonaangevende voetbalverenigingen in de regio met een duidelijk technisch jeugdplan.

De TC en HJO van vv Wilhelmus zoeken voor het seizoen 2017-2018 trainers voor de groepen <19.2, <17.3, <10.1, <10.2, <9.2 en <8.2, die het Technisch Jeugdplan ondersteunen en uitvoeren. De trainers die wij zoeken krijgen ondersteuning bij trainingen van de Selectie Trainer(s) van de eigen leeftijdsgroep en van de HJO. Daarnaast nemen zij deel aan de interne trainerscursus en aan het periodieke trainersoverleg.

Takenpakket:

De JT

• werkt uitsluitend volgens het Technisch Jeugdplan van vv Wilhelmus.
  • traint en coacht (op de wedstrijddagen) het eigen team.
  • goede samenwerking met de andere trainers.
  • neemt deel aan het trainersoverleg (1x per 2 maanden) tussen JT, ST en communiceert met de coach/leider indien hij op de speeldag zelf niet aanwezig is.
  • coacht positief richting de spelers.
  • rapporteert aan HJO én organiseert na een conflict met speler/ouder altijd een persoonlijk gesprek.
  • coach is verantwoordelijk voor de discipline tijdens de training en de wedstrijd.
  • hanteert normen en waarden (de trainer/coach grijpt direct in bij het overschrijden van de normen en waarden).
  • staat open voor feedback van de HJO.
  • legt hiërarchisch gezien verantwoording af aan de HJO / de HJO evalueert de JT en beoordeelt de JT.

Profiel/eigenschappen:

De trainer die wij zoeken:

• heeft goede communicatieve eigenschappen
  • heeft (enige) ervaring met het opleiden van jeugdspelers
  • heeft het vermogen om “tussen” maar tegelijkertijd “boven” de spelersgroep te staan

De vergoeding voor deze functies beperkt zich tot een onkostenvergoeding.

Heb je interesse? Stuur dan een email met je gegevens inclusief beknopte motivatie en CV naar naar Jean-Paul van Mierlo (TC), vanmierlojeanpaul00@gmail.com.