Wilhelmus opnieuw partner van ADO--gisteren ondertekend

29-08-2017

Wilhelmus opnieuw Partner-In-Talentontwikkeling van ADO Den Haag

Gisterenavond tekende Wilhelmus voor een nieuw jaar partnership met ADO Den Haag. Dit deden we samen met 9 andere geselecteerde clubs uit de regio. Meer nieuws en details volgen, maar concreet voor onze spelertjes en geïnteresseerde ouders betekent dit o.a.:

* Deelname aan netwerktoernooien voor de jongere eerste selectie teams J08, J09, J010, J011 en JO13
* J015-01 levert ballenjongens voor wedstrijd ADO-NAC en ouders mogen dan gratis mee
* 150 vrijkaartjes voor onze club bij ADO-AZ
* Twee keer een cursus mogelijkheid (3 avonden) voor ouders/trainers uit niet-selectie onderbouw die willen leren en zien wat talentontwikkeling in training inhoudt.
* Een groot aantal bijeenkomsten voor selectie trainers inzake talentherkenning en talent ontwikkeling.

Wilhelmus is trots dat we opnieuw tot de elite groep van clubs uit de regio behoren wat betreft onze jeugdopleiding en dat dit via het ondertekenen van de documenten gisteren kon worden bekrachtigd.  De andere 9 clubs zijn: DHC , HVV , UVS, Quick, HBS, Laakkwartier, Forum Sport, RKDEO en RKAVV. Op de foto ziet uit in het midden onze jeugdvoorzitter (Paul Kramer) tekenen samen met verenigingsmanager Piet van de Valk.  De ADO  man met FD op zijn shirt is de nieuwe Hoofd Jeugd Opleidingen van ADO Den Haag, Frans Danen.  Namens Wilhelmus was natuurlijk ook onze eigen Hoofd Jeugd Opleidingen (Boudewijn de Geer) aanwezig.

Na afloop van het formele deel was er een informele borrel, wederom een uitstekende gelegenheid om de noodzakelijke banden tussen de clubs in de regio te versterken.
Paul Kramer