Wilhelmus selectie sluit seizoen af

Afgelopen donderdag werd de traditionele "Baco" -training gehouden voor en door de selectie van Wilhelmus. Het concept: 4 ploegjes van vijf man waarbij er vier ploegen in het veld staan. Bij een doelpunt een drankje pakken en stoppen met drinken tot volgende doelpunt valt en dan weer in het veld komen. De sfeer zat er al snel goed in en het voetballen was een ondergeschoven kindje.

Wilhelmus had een fantastisch seizoen:

In seizoen 18-19 promoveerde de eerste 3 teams van Wilhelmus:
Wilhelmus 1 naar de zondag 2e klasse
Wilhelmus 2 naar de res. Hoofdklasse
Wilhelmus 3 naar de res. 2e klasse

Een ongekend resultaat!

Maar ook de jeugd deed van zich spreken. De aankomende "nieuwe" selectiespelers van de JO-19 en JO-17 hadden ook een goed seizoen en roken dmv de onder de 23 competitie al aan het grote werk.

Tijdens de kampioens/promotie wedstrijden zaten bijvoorbeeld de keepers als stand-in op de reservebank en mochten het feest actief meemaken.

Wilhelmus groeit en bloeit en de kloof tussen de senioren en jeugd is zeker dit seizoen verder gedicht.

Na een intensief potje voetbal was het nog lang onrustig in de Wilhelmus kantine. Nicole had zoals altijd wederom voor een voedzame maaltijd gezorgd. Waarvoor onze dank !

Aanstaande donderdag 21 juni 2019 zal voor de laatste keer de selectie van seizoen 2018-2019 bij elkaar komen en kennis gemaakt worden met de 2 nieuwe spelers die Wilhelmus wist aan te trekken. Rick van der Mast komt over van Zondag 1e klasser Den Hoorn en Joao Carlos Pascoal komt over van DZC'68 uit Doetichem. Het is in jaren niet zo rustig geweest op " spelersvlak " bij Wilhelmus. De complete selectie van Wilhelmus bleef compleet en met deze 2 aanwinsten gaat de gehele selectie er volgend seizoen wederom een mooi seizoen van maken.

Via deze plaats wil ik alle vrijwilligers , het barpersoneel, de schoonmaakclub,  toeschouwers , (oud) leden en bestuur bedanken voor hun steun en inzet dit seizoen.

We reken op jullie steun in het komende seizoen en mocht u afgelopen seizoen niet zijn komen kijken is het toch de moeite waard om dit te overwegen.

Wilhelmus bestaat voor 90% uit jongens van de eigen jeugdopleiding.

Een fijne zomer!