Interne scouting

Interne Scouting v.v. Wilhelmus

Zoals u wellicht al bij uw team heeft gemerkt is het Interne Scoutingteam van v.v. Wilhelmus sinds het begin van het nieuwe seizoen alweer druk bezig met het scouten van wedstrijden in de leeftijdklassen JO-8 t/m JO-13. Is uw team nog niet gescout, dan zal dit binnenkort zeker gaan gebeuren !!!!

Het doel van de interne scouting is om zo veel mogelijk wedstrijden te bekijken van de jeugdteams, zodat wij tot een juiste indeling kunnen komen van de teams richting het nieuwe seizoen. Alle teams worden gedurende het seizoen zo veel mogelijk bekeken door de verschillende scouts.

Ons scoutingsteam bestaat uit 14 personen, aangevuld met Boudewijn de Geer (Hoofd Jeugdopleidingen). Het scoutingteam is als volgt verdeeld onder de verschillende klassen.

JO8 / JO9                                JO10 / JO11                            JO12 / JO13

Marja van Zomeren                Jan Mark Maas                       Mark Boekhoudt

Xander Woortman                  Paul Wuite                              Johan van der Hoeven

Sascha Glaudemans              Tim Krul                                 Ruud Kors

Robert Zoutenbier                  Rob Lagerberg

Marco Vlottes

Jeroen Fukken

Keepers: Randy Bohlmeijer

Wilt u als vrijwilliger ook deel uit maken van de Interne Scouting of als u vragen heeft over de interne scouting, dan kunt u zich wenden tot de betreffende scouts, Boudewijn de Geer (Hoofd jeugdopleiding) of Marco Vlottes (Hoofd Interne Scouting).

Met vriendelijke groet,

Marco Vlottes