Procedure bij het afmelden/verplaatsen van wedstrijden THUIS en UIT

Beste trainers en Leiders,

Binnen Wilhelmus zijn er een aantal spelregels voor het afmelden/verplaatsen van wedstrijden, deze zijn belangrijk om je aan te houden, dit om ten allertijden communicatie met andere verenigingen en KNVB op een goed niveau te houden en miscommunicatie te voorkomen, miscommunicatie kan immers leiden tot vervelende en ongewenste situaties, boetes van de knvb, boze tegenstanders en voor de vrijwilligers op het wedstrijdsecretariaat tot onnodige overuren, houd je dus aan de spelregels!

-Neem als trainer/leider nooit zelf contact op met andere verenigingen (leider, kantine) voor het verplaatsen/afzeggen van wedstrijden, maar doe dit altijd via de wedstrijdsecretaris van Wilhelmus. Je weet immers niet of je de juiste persoon spreekt bij de tegenstander als je dit via telefoon doet, en wie weet heeft een uit team wel 3 of 4 trainers/leiders , en word er binnen dit team weer niet gecommuniceerd, alle communicatie dus via het wedstrijdsecretariaat van Wilhelmus!

-Onze wedstrijdsecretaris neemt dan contact op met ook daar het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander, en probeert met de trainer/leider van het betrokken uit-team tot een nieuwe datum of tijd te komen waar beide clubs het mee eens zijn, hiervan word altijd een bevestiging gevraagd, en er kan dus nooit iets misgaan.

Baaldag:

Als team heb je 1x per seizoen recht op 1 snipperdag, je kunt een wedstrijd dan uitstellen zonder dat de wedstrijdsecretaris dan met de tegenstander op zoek moet gaan naar een andere datum, dit doet de KNVB voor je, de dinsdag voor de wedstrijd 12:00 uur moet deze melding doorgegeven zijn aan de KNVB, dit gaat ook weer via het wedstrijdsecretariaat, neem hier voor dus contact op met jouw wedstrijdsecretaris.

In seizoen 2017-2018 vervallen de baaldagen. Je kan dan als teams in onderling overleg de wedstrijd herplannen tot 42 dagen na originele speeldag , zonder tussenkomst van de KNVB.

Tijdswijziging:

Wil je als team graag (Bij uitzondering!!!!) op een andere tijd spelen, en heb je hier een goede reden voor?? Dat kun je dan aanvragen tot 10 dagen voor de wedstrijd, bij betrokken wedstrijdsecretaris, Bij thuiswedstrijden kan Wilhelmus dit dan zelf aanpassen zonder overleg met tegenstanders, voor uitwedstrijden dienen wij weer contact op te nemen met de uitclub, en kan het dat je verzoek word afgewezen, dit kan overigens ook zo zijn bij Wilhelmus, als we bv al veel verzoeken hebben ontvangen.

Wedstrijdsecretariaat van Wilhelmus:

Senioren: Sjaak Stoop Wedstrijdsecretaris_senioren@vvwilhelmus.nl tel: 06 25178024

Jeugd JO19 t/m JO15: Eric van Marwijk wedstrijdsecretaris_jeugd-a-c@vvwilhelmus.nl tel: 06 55758267

Jeugd JO13 t/m JO7 Richard Plug wedstrijdsecretaris_jeugd-d-mp@vvwilhelmus.nl tel: tel:06 26568955

Dank voor jullie medewerking!!