Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wilhelmus JO19-1 wint halve finale Haaglanden Cup

27 mei 2023 20:45

Sterk Wilhelmus JO19-1 wint na penalties halve finale Haaglanden Cup tegen Forum Sport JO19-1

Na in de kwartfinale Laakkwartier te hebben uitgeschakeld kwam Wilhelmus JO19-1 op een zonnige 27 mei uit tegen stadsgenoot Forum Sport JO19-1, een ware derby dus.

Na de aftrap kwam Wilhelmus goed uit de startblokken en creëerde direct een aantal goed uitgespeelde kansen. Helaas lieten de jongens het na hun goede spel te belonen met één of zelfs meerdere doelpunten. Bij rust stond het daardoor nog 0-0.

Na de rust kwam Forum Sport een stuk feller het veld op en waren de eerste 10 minuten een aantal keer erg gevaarlijk, en kwam Wilhelmus nog een paar keer goed weg. Wilhelmus herpakte zich echter en was al snel weer de bovenliggende partij net zoals in de eerste helft. Een aantal mooie kansen volgde, maar helaas wederom geen doelpunten. Na de blessuretijd floot de scheidsrechter af en was het tijd voor penalties. Wilhelmus schoot 3 maal raak en de Wilhelmus keeper  stopte 2 van de 3 penalties, dus als Wilhelmus de 4e penalty zou scoren was de finaleplaats een feit. En zo geschiedde! Wilhelmus kroont zich terecht winnaar van de halve finale en plaatst zich voor de finale van de Haaglanden Cup op 17 juni tegen Quick. En het mooie, deze finale zal plaatsvinden op ons eigen complex.