Onbekend

Afgelopen Maandag stond er een training op het programma.

Mika en Leendert hadden een oefenwedstrijd , dus Greg nam de honeurs waar.

Allemaal onderweg en toen ging het me toch regenen , vreselijk .

In korte tijd stond half Voorburg blank en werd er besloten de training af te gelasten. Later werd het wel droog en dus kon de JO19 wedstrijd van Mika en Leendert wel gewoon doorgang vinden. Onze trainers boekten hier een mooie overwinning op DHC.

Op woensdag konden de boys wel lekker trainen en waren er 12 kids druk in de weer.

Met de vrijdag training gingen de trainers met een groep van 13 kids voorbereiden op de wedstrijd van zaterdag.

Zaterdag met 14 kinderen ( Job , Jay'Len , Christiaan , Kaleb , Hamza , Thijs , Ayoub , Amine , Kyan , Santi , Dilly ,Rodjeane , Milan & Jay ) richting Vlaardingen voor deze oefenpot. Hier konden de trainers gaan experimenteren met de groep door ieder kwart een andere groep het veld in te sturen en zo dus wat experimenteren.

9.15 uur moesten we verzamelen en om 10 uur was de aftrap.

1e kwart spelers : Job , Rodjeane , Dilly , Kyan , Jay , Christiaan , Kaleb  & Hamza. Spel was direct in een hoog tempo en het entertainment gehalte en spanning was erg hoog. Het spel ging van links en naar rechts. Sterke verdediging met veel onderscheppingen van Christiaan , Jay en Kaleb. Na de mooie opbouw is direct Dilly weg en schiet , maar daar staat een goede keeper moet ik zeggen. Daarna weer een snelle aanval van Rodjeane en Dilly. Razendsnel sprinten zij naar voren en de bal wordt voorgegeven op Kyan. Die schiet maar keeper pakt. De tegenstander hervat snel het spel en met een counter komt de voorzet. 1e kans van de tegnstander en meteen raak en 1-0 achter. Het hoge tempo blijft. Jay hard aan het werk en stuurt Rodjeane weg , die maakt bij de laatste verdediger een heerlijke panna en rent erlangs en schiet. De keeper kan deze bal nog net wegstompen. In de rebound komt de bal weer richting Rodjeane die nu uithaalt met zijn andere been , helaas net naast. Tegenstanders bouwen weer razendsnel op en krijgen hun 2e kans in de wedstrijd. Gelukkig raken ze de paal. Dan wij weer weg : Kyan pass op Hamza en Hamza kaatst terug naar Kyan en schiet , helaas de keeper pakt de bal en weg zijn ze weer. Wat een tempo dit potje. Job ziet het spel goed en is alert en brengt rust. Daarna nog enkele malen op en neer. Mooie combinaties en ze coachen elkaar goed aan. Beide teams krijgen kansen. Wij benutten onze kansen niet , mede door het keeperswerk en zij maken hun 2e van de wedstrijd.

time out

2e kwart een vers team :  Job , Jay'len , Amine , Dilly , Thijs , Ayoub , Milan en Santi. Direct opbouw via Santi naar Amine en een schotje op de keeper van Ayoub. Zij er weer uit maar Job maakt een mooie redding. Ayoub maakt een mooie actie en passt maar er was net geen tijd voor schot. Tempo is nu wat lager , maar er is ook iets meer ruimte. Dilly weg en geeft een voorzet op Ayoub en die passt naar Amine. Die schiet en de keeper maakt een super redding en strekt zich helemaal uit om zo de bal weg te kunnen tikken. Dilly neemt de corner en jay'Len schiet net naast. Onze linies schoven goed door en de boys hadden totale controle maar de tegenstanders spelen mooi de verdiging uit en maken de 3-0 . In de tegenaanval erna voorkomen Thijs en Job samen de nummer 4 op de lijn. We krijgen voorin nog wat kansen en schoten op het doel ,  maar de bal wil er niet in .

rust

3e kwart met Job , Christiaan , Jay  , Kaleb , Kyan , Amine  ,Rodjeane & Hamza. Van helft wisselen nu en tegenwind. Zij zijn meteen op volle snelheid weg en BAM 4-0. De boys bleven de moed erin houden en met een mooie opbouw vanuit Job komt de bal bij Christiaan die doorspeelt naar Kyan die de bal aan Amine geeft en die kaatst naar Hamza en die schiet maar keeper pakt. Wat een mooie aanval. De aanval erna heeft Kaleb de bal en die passt op Christiaan die de bal doorschuift op Amine en die schiet maar wederom de keeper die de bal pakt. Aan het samenspel en de opbouw ligt het niet . Vanuit een corner van ons geeft Hamza de bal voor op Amine en eindelijk valt er een doelpunt voor ons 4-1. Tegenstanders komen hierna gevaarlijk door bij ons maar Job pakt de bal klemvast. Dan is aan onze kant Rodjeane weer ontsnapt en schiet maar ook deze keeper pakt de bal klemvast. Dan Kyan met een loeihard schot maar wederom stompt de keeper de bal mooi weg. Dan wij erna weer weg en Hamza passt de bal op Rodjeane , die maakt een mooie actie en gaat zijn man voorbij en maakt de verdiende 4-2 . Wederom dit kwart veel druk vanuit ons , maar de doelpogingenn helaas allemaal recht op de keeper af.

Dan het 4e en laatse kwart : Job , Milan , Santi , Kaleb , Ayoub , Thijs , Dilly en Jay'len. We zetten meteen druk en Thijs probeert het met een mooi schot van afstand , maar weer de keeper die hem pakt. Aanval erna geeft Thijs de bal op Dilly en die passt op Jay'len , maar weer de keeper er tussen. Dan wij weer opbouwen via Santi naar Kaleb en dan naar Jay'len ...Bam .. bal op de lat. Dan Kaleb een kans en schot : op de keeper. Dan Ayoub met een schot : op de keeper. Dan zij weer met een counter. Job en de spits gaan samen naar de bal. Ze komen gelijk aan en botsen vol op elkaar.. AUW , dat doet pijn. Bal wordt losgelaten / uit handen geschoten en rolt langzaam het doel in , en dus 5-2 tegen de verhouding in. Wij  krijgen vandaag zoveel kansen maar de ballen gaan er niet in. Zij weer weg en richting ons doel. Maar miepmiep Milan komt aangesprint en is sneller en voorkomt erger. Als wij dan weer opbouwen komt de bal in de kluts en na een schot van Jay'len valt een "a la Lukaku" bal in hun net via hun verdediger en zo komt de eindstand op 5-3 met dit eigen doelpunt , vlak voor het einde.

Een mooie pot , en veel kansen gecreeerd maar niet afgestraft. Mede dankzij goed keeperswerk , want die jongen heeft aardig wat ballen gepakt. We hebben weinig kansen weggegeven maar wat er werd weggegeven ging er  vandaag direct in. Het was nog niet geheel scherp , maar daar zijn de oefenwedstrijden dan ook voor.