SV Leidschenveen JO11-3 - Wilhelmus JO11-5

Datum

26 september 2020 8:30

Accommodatie

Onbekend

Als dreigende wolken zich samenpakken fluit de jeugdige spelbegeleider voor het begin van de wedstrijd. Bam! Een vlugge counter van Leidschenveen knalt op de lat. Komen we goed weg daar. De eerste serieuze aanval van Wilhelmus is er eentje van Olivier, hij geeft een voorzet op Teun, maar Teun kan er niet goed bij. Leidschenveen is vol zelfvertrouwen en hop daar staan we 1-0 achter. Jasper V maakt een mooie redding anders was het erger geweest. Als we na wat gestuntel de bal kwijtraken kijken we toch tegen een 2-0 achterstand aan. En het begint ook nog eens gigantisch te plenzen.

In het tweede kwart zetten onze mannen meer druk op de tegenstander. Jasper B krijgt een kans die weggestompt wordt door de keeper en de rebound van Olivier is wederom een prooi voor de doelman. Tomas houdt als laatste man keurig stand. Marijn en Noah onderscheppen een paar balletjes van Leidschenveen. Een schot van Daan gaat maar net over. Een poeier van Marijn van grote afstand gaat naast. De aansluitingstreffer komt dan toch geheel verdiend als Jasper B een voorzet geeft op Olle! 2-1. En meteen daarna zorgt Jasper B zelf op prachtige wijze voor 2-2.

Na rust denkt Wilhelmus een doelpunt te maken middels de klassieker onderkant-lat-stuit-wel/niet-over-de-doellijn-bal. Niet dus volgens de spelbegeleider. Maar doelpuntenmaker Jasper B zet dat zelf even recht met een snelle counter: 2-3.  Olivier en Olle krijgen een goede kans om de voorsprong uit te bouwen, maar het lukt net niet.

In het laatste kwart zijn onze helden en de coach Rik compleet doorweekt. Marijn heeft nog een prima voorzet in petto. Helaas gaat de bal van Tom net naast. Jasper B gaat nog even tussen drie tegenstanders door zonder verder resultaat en ook schoten van Daan en Tom komen niet voorbij de keeper. Maar Leidschenveen is nog zeker niet verslagen. Tomas weet achterin de weg naar onze doelman Jasper V dicht te houden. En dan eindigt het waterballet helaas toch met een kleine domper: 3-3.  Na de regen kwam geen zonneschijn, maar gelijkspel.