Datum

29 september 2020 20:00

Accommodatie

Onbekend

Wilhelmus was dinsdagavond voor een oefenduel gastheer van het Delftse Concordia. Beide teams komen uit in de zondag tweede klasse. Wilhelmus in 2C en Concordia in 2D. De ploeg van trainer Oscar Laguna Burgos won ruim met 6-1.

Wilhelmus kende een prima start, want binnen ruim een kwartier hadden de Voorburgers al een 3-0 voorspong genomen. Jake Smart trof tweemaal doel en Remy Kant eenmaal. Halverwege het eerste bedrijf werd het 4-0 door een treffer van Jacky Adam. Na ruim een half uur maakte Jake Smart al zijn derde doelpunt. Een fraaie, want hij scoorde door de bal achter zijn standpunt langs in het Delftse doel te schieten: 5-0.

Daarmee had Smart zijn kruit nog niet verschoten in de eerste helft, want vijf minuten voor rust produceerde hij zijn vierde doelpunt en bracht het totaal voor Wilhelmus op een half dozijn: 6-0.

In de tweede helft deed Concordia na bijna een uur spelen iets terug. Een fraai schot in de verre hoek was doelman Martesano Biliosa te machtig: 6-1. Wilhelmus deed het na rust rustiger aan en Concordia bleek niet in staat om meer dan één treffer op het bord te krijgen. Bij het laatste fluitsignaal was de stand dus nog steeds 6-1. Ook deze wedstrijd werd vanwege de coronamaatregelen zonder publiek gespeeld