tel. 070-3864302

We mogen weer, compleet team, lekker weer we hebben er zin in.

Druk van forum zit er goed op, we weten er goed onderuit te komen.

Goede breakout via Azeddine op Ruben die besluit af te geven ipv te schieten maar word onderschept door Forum.

Voorzet Ruben op Azeddine op de lat .. Jasper B via de rebound weer op de lat en in de handen van de keeper.

Weer een goede redding Jasper V. We komen er een aantal keer goed door maar keeper/verdediging van Forum staan goed. Kopbal Bruce...in de handen van de keeper.

Combinatie Jasper B op Ruben keeper te ver voor het doel dus Ruben vrij voor het doel.. NAAST!!!

En gelijk einde eerste kwart. Even rustig bijkomen. Ondanks een drukkend begin van Forum hebben wij wel de regie weten over te nemen helaas nog de brilstand.

Snelle 0-1, Ruben geeft pass op Jasper B die uithaalt, via de keeper komt de bal in de voeten van Moussa die rustig kan afmaken.

Forum zet aan, skrimmage voor ons doel, Jasper V redt maar uiteindelijk te veel druk 1-1.

Schot Ruben naast. Azeddine dribbelt in mooie kapbeweging voor op Moussa... over. Nog wat kleine kansjes voor ons voor de rust, maar we gaan met 1-1 de rust in. Grootste kansen zijn voor ons maar het afmaken moet beter.

3e kwart begonnen. De scheids is streng hoor, duld geen tegenspraak, van beide teams overigens, dus wel fair. Lobje Moussa over de keeper gaat voorlangs, Forum speelt weg in de voeten van Henok BAM in de kruising 1-2.

Lang kunnen we er niet van genieten, Forum maakt snel 2-2, de aandacht verslapte even door de euforie denk ik.

Na wat over en weer gespeel scoort Forum de 2-3 via een (het mag gezegd worden) prachtige afstandstrap, alles en iedereen was kansloos.

3e kwart voorbij, meeste kansen voor ons maar toch nog steeds de achterstand.

Ruben met een diepe pass op Moussa, maar komt de keeper tegen. Ruben rent over rechts geeft voor en gaat rakelings voorlangs, niemand die de bal aanraakt. Het tempo gaat omhoog om er nog een overwinning uit te halen. Henok stuurt Ruben weg en schiet langs de keeper, Moussa maait er overheen en bal gaat achter, dit had de 3-3 moeten zijn

Corner Azeddine, Jasper B kopt over.. veel tijd hebben we niet meer.

Druk word hoger maar niet genoeg tijd.. 2-3 verloren, erg zonde want gezien het speelbeeld waren we wel de betere ploeg! Hier leren we van en volgende week gaat het beter!