Groene Zoom 2
2491EH
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3866595

Dreigende luchten, maar het blijft gelukkig droog. De eerste wedstrijd van het nieuwe kwartaal in de Hoofdklasse F. De eerste tegenstander is SVH JO12-1 uit Den Haag. Zij hadden vorige week al gespeeld en gewonnen. Dus we kunnen aan de bak.
SVH zet vanaf het begin veel druk en dat resulteert dus ook in een snelle 0-1.
Het hele eerste kwart was het voornamelijk SVH wat aan de bal was en in de aanval, wij kwamen er een paar keer goed uit met wat kansen voor Jasper B. Gelukkig aan de andere kant weet Jasper V de bal goed te pareren en Henok staat ook z'n mannetje met een hoop goede intercepties.

In het tweede kwart zijn wij de bovenliggende ploeg en dat wordt beloond door een doelpunt van Ruben, die via het hoofd van een verdediger de bal intikt. SVH is gelijk van slag want vrij snel scoren we de 2-1, doordat Azeddine goed doorzet op de keeper, hard schot, keeper pareert en Jasper B schiet hem binnen in de rebound.

Wij zijn nu de bovenliggende partij, maar dat moeten we wel zien vol te houden. SVH probeert het wel een paar keer, maar voornamelijk met schoten van afstand. We gaan met een 2-1 voorsprong de rust in.

De tweede helft is niet veel anders, veel kansen voor ons, we hadden zeker 3 doelpunten MOETEN maken. Moussa met een gigantische kans, nadat hij zichzelf helemaal vrij speelt trapt hij over het doel.
SVH heeft ook hetzelfde probleem, redelijk wat kansen maar ze gaan er niet in. Maar om Johan Cruijff te quoten "Als jij niet scoort dan scoren hunnie" en dat gebeurt ook, een enorme scrimmage voor ons doel en in alle verwarring rolt de bal over de doellijn 2-2.

De laatste minuten zijn heel spannend, de bal gaat over een weer, geen echte goede kansen meer gezien en dan fluit Mido af. Onze spelers verlaten ietwat teleurgesteld het veld, want ze hadden zeker meer moeten scoren, dat is dus iets waar Thimo en Twan aan mogen gaan werken de komende week :-)