'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3866595

Half 9 aftrappen deze week , dus vroeg uit de veren.

Gaat de wedstrijd wel / niet door ivm de afgelopen regenbuien ?
Na het vrijgeven van de velden deze vroege ochtend werden alle boys uit bed getrokken , en snel naar de club gestuurd. Om 7:45 uur voorbespreking !

Na een goede voorbereiding en warming up , en nog vol van het zelfvertrouwen van vorige week , stonden de boys klaar voor de aftrap stipt op tijd.

Een spannende gelijkopgaande wedstrijd.
Leuke pot om te aanschouwen zo.
Vlak voor rust een corner voor Wilhelmus die keurig werd voorgegeven en afgerond : 1-0

Na de rust bleef de wedstrijd goed in evenwicht en kon er zelfs genoten worden van een heerlijk zonnetje.

10 minuten voor tijd krijgt RKDEO een vrije trap op een gevaarlijke plek.
Je voelde de spanning en na een prachtig schot viel de mooie 1-1.

Nog enkele minuten te spelen , en iedereen wil winnen.
Wat een hectiek en wat een inzet.

Het spel gaat razendsnel van links naar rechts en aanval na aanval persen de teams eruit om maar die winnende te maken.

En dan opeens in de kluts in het strafschop gebied klapt de bal tegen de hand van de verdediger van RKDEO. 15 Wilhelmus spelers , 2 trainers en wat ouders schreeuwen om een penalty.....