Datum

16 maart 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Guur, koud en vooral nat. 8:45 zou het droog moeten zijn, dan zullen de in de kantine schuilende ouders zich pas naar buiten begeven vermoed ik. Party muziek en koffie in de kantine, dus die zijn niet makkelijk buiten te krijgen.

Iedereen was uiteraard op tijd in de dug-out en de wedstrijd kan beginnen. We krijgen wat kansjes, Hamza en Ishairo proberen van alles, maar vooralsnog gaat de bal niet in het doel. De keeper van Oliveo pakt de bal elke keer prima, maar onze verdediging met Bruce, Ward en Thijs staat ook prima, dus kan je zeggen dat het redelijk gelijk op gaat met een licht overwicht voor ons.

Een brilstand na de eerste 10 minuten. Bruce heeft niets aan een bril dus nagenoeg na de aftrap schiet hij met een vernietigende trap de bal het doel in 1-0. Dat maakt ons ook gelijk wakker, want ik het water nog niet van mijn bril afgeveegd en het staat al weer 3-0 twee keer Kaleb.

3-1 Oliveo, maar wat daarna gebeurd valt niet te beschrijven “WAT EEN GOAL” en “DOE FF NORMAAL” wordt er geroepen vanaf de zijlijn… Bruce die schiet namelijk van een verre afstand op doel, maar de bal word door de wind van het doel weggeblazen, en Kaleb die pikt hem op uit de lucht en schiet in 1x in de verre hoek raak. Doelpunt van het jaar mensen! Ze geloven het zelf ook niet 😊

4-2 Oliveo en gelijk rust. De ouders beginnen wat te klagen bij Marc, want hij had beloofd dat het om 8:45 droog was, maar het is al 8:52.

2e helft begint niet anders, grote kans van Dex helaas in het zijnet, De keepers hebben besloten (geholpen door de wind) naar elkaar over te trappen, veel meer gebeurd er nu ook even niet.

De laatste 10 minuten zijn een stuk interessanter, Oliveo begint met een flinke yell aan de laatste helft, dus dat beloofd niet veel goeds. Ja hoor 4-3, nou wordt het nog spannend ook.

5-3 Kaleb! (eigenlijk een eigen doelpunt van Oliveo, maar Kakleb deed al het werk). Kans voor Milan die over de keeper wilde lobben, maar net naast gaat. Ishairo haalt hard uit, helaas op de paal, het geluid van aluminium galt over de velden, zo hard was die trap.

6-3 Kaleb, het is nu toch wel klaar.. ow nee toch niet.. Kaleb geeft voor op Milan die professioneel over de bal heen stapt en Dex die hard afrond 7-3

Die yell van Oliveo heeft geholpen 7-4 is de eindstand! Lekkere overwinning waarbij beide ploegen ook de elementen tegen hadden.