Vacaturebank

Verzorger

05-03-2021

VV Wilhelmus zoekt sportverzorger voor uitbreiding medische staf.

Voor de uitbreiding van de medische staf is de VV Wilhelmus op zoek naar een sportverzorger voor de senioren selectie of iemand die bereid is de cursus tot sportverzorger te volgen.

Belangrijk is dat al deze spelers topfit zijn en op een medisch verantwoorde wijze kunnen trainen en spelen. Als sportverzorger speel jij hierin een belangrijke rol.

Wat is je functie?

Als sportverzorger ben je onderdeel van de medische staf van VV Wilhelmus. Je bent beschikbaar op de wedstrijddagen om samen met de spelers en staf van het 2e senioren elftal op pad te gaan naar uit- en thuiswedstrijden. Daarnaast ben je tijdens de trainingen op dinsdag- en donderdagavond op de club. Jouw functie als sportverzorger betekent dat je kunt tapen/bandageren, sportmassages kan geven, hersteltrainingen kan verzorgen en eerste hulp bij (sport)ongevallen kan verlenen. Daarnaast beoordeel je in overleg met de trainer de inzetbaarheid van spelers. Tevens werk je nauw samen met de overige leden van de medische staf

Wat bieden wij jou?

• Je bent onderdeel van de medische staf.
  • Kennisdeling met overige leden van de medische staf.
  • Een marktconforme vrijwilligersvergoeding of vergoeding voor de kosten van een erkende opleiding tot sportverzorger.
  • Een club en omgeving waar sport, plezier, prestatie en respect hand in hand gaan.

Word jij enthousiast van dit bericht en ben jij beschikbaar op de dinsdagavond, donderdagavond en zondagmiddag? Ben je flexibel, sociaal en heb jij bovenstaande kennis of ben je bereid je deze kennis eigen te maken? Stuur dan nu een email naar managervoetbalzaken@vvwilhelmus.nl en misschien word jij onze nieuwe sportverzorger!

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht
Vacature Titel
(Hoofd)trainer Jeugdtrainer(s)
Gastheer / vrouw Gastvrouw/heer
Jeugdcommissie Jeugdsecretaris
Jeugdcommissie Jeugdcoördinator
Scout Scouting/TC-lid
Toernooicommissie Toernooisecretaris
Wedstrijdsecretaris Wedstrijdsecretaris
Jeugdbestuurslid Vacature secretaris jeugd
(Hoofd)trainer Trainer gezocht voor Wilhelmus 3 zondag
Jeugdcommissie Team Manager
Verzorger Verzorger m/v 2e en 3e elftal Zondag
Horecamedewerker Ploegleider Kantine
Verzorger VV Wilhelmus zoekt sportverzorger voor uitbreiding medische staf.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!