Wilhelmus Zomerkamp 2023 - Voetbal Vereniging Wilhelmus

Wilhelmus Zomerkamp 2023

Wilhelmus Zomerkamp 2023

Kom op jonge voetballers, maak je klaar voor een onvergetelijk zomerkamp bij VV Wilhelmus! Van 10 juli tot en met 15 juli organiseren we een spannend voetbalkamp voor alle jeugdteams tot en met de JO12.zomerkamp2.png
Gedurende de hele week worden jullie ondergedompeld in een wereld van voetbalplezier, teambuilding en nieuwe vriendschappen. Onze ervaren trainers staan klaar om jullie te begeleiden en de fijne kneepjes van het voetbalvak bij te brengen.

Het VV Wilhelmus zomerkamp belooft een geweldige ervaring te worden. Jullie kunnen uitkijken naar uitdagende trainingen, spannende toernooien en leuke activiteiten zoals quizzen, spellen en teambuildingactiviteiten. Jullie zullen nieuwe vaardigheden leren, zelfvertrouwen opbouwen en vooral veel plezier hebben op en naast het veld.

De kosten voor het zomerkamp bedragen slechts 35 euro per dag of 150 euro voor de hele week. Dit is inclusief alle activiteiten, trainingen, maaltijden en een leuk aandenken aan het einde van de week.

Mis deze kans niet om jouw voetbalvaardigheden te verbeteren en nieuwe vrienden te maken bij VV Wilhelmus. Schrijf je nu in voor het zomerkamp en maak je klaar voor een geweldige voetbalervaring! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven via het onderstaande formulier. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen op ons zomerkamp!

Wilhelmus Zomerkamp 2023

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!