Wilhelmus Jeugddag 2023 - Voetbal Vereniging Wilhelmus

Wilhelmus Jeugddag 2023

Wilhelmus Jeugddag 2023

Op zaterdag 10 juni sluiten we feestelijk het seizoen af tijdens de Wilhelmus Jeugddag. Een gezellige en sportieve dag die we voor alle jeugdleden en hun ouders organiseren.

Programma*

09.00 uur:       Aftrap door Wespie en Storky  en start wedstrijden JO5 t/m JO10

12.00 uur        Start wedstrijden JO13-1, JO14 t/m JO19

15.00 uur        Start wedstrijden JO11, JO12 en JO13-2 t/m 5

*Wedstrijdprogramma is onder voorbehoud. Laatste updates te volgen via: https://www.tournify.nl/live/jeugddagwilhelmus2023

18.15 uur        Trekking loterij

19.00 uur        Laatste ronde en afsluiting

 

Loterij en prijzen

Onderdeel van deze dag is de loterij. Met de opbrengsten van de loten willen we veld 5 van nieuwe dug outs voorzien. Om dit te realiseren is de lotenverkoop inmiddels gestart. Elk teammanager heeft loten voor de verkoop uitgedeeld in zijn/haar team. Streven is dat elk jeugdlid minimaal 10 loten verkoopt. Het team dat de meeste loten verkoopt tot 3 juni wordt getrakteerd op een smakelijke patattafel voor het hele team!

Dus bestel snel nog extra loten en steun onze vereniging. Extra loten zijn eenvoudig te bestellen via een WhatsApp-berichtje aan Sylvio Mansfeld (06 – 53807670) en verrekening vindt plaats via een Tikkie. Op de Jeugddag zelf zijn ook loten te koop.

De hoofdprijs is een Playstation 5. Maar er zijn nog veel meer mooie prijzen te winnen! Bijvoorbeeld een overnachting en diner in Delft (Restaurant Mes Amis & Teesing), een High Tea/Wine voor 4 personen bij Brasserie Berlage, twee uur DJ-les (DJ2BE), kleding van Lumi3re en Gemelos Clothing, bierpakket (Voorburgse bierwinkel) en culinaire cadeaubonnen van o.a. Blend One (Voorburg), Mes Amis (Delft) en Beachclub Indigo.

Ook maak je kans op JBL-oortjes (transport Van Gaalen), een Trust headset of Derbystar ballen (Werxs) en op 5 voetbaltrainingen van voetbalschool Magkasama. En wat dacht je van voetbalkaartjes voor Sparta maar ook voor Willem II – ADO? Andere prijzen zijn o.a. Amber beauty pakketten, kantine-bonnen van Wilhelmus (Leeflang) een onderhoudsbeurt voor de CV-ketel (Boot verwarming) en diverse sportkleding van o.a. Robey en 11Teamsports. En voor shirt-liefhebbers verloten we o.a. een exemplaar van het Nederlands Honkbalteam, van het Spaans elftal (Puur Voetbal) maar ook van Feyenoord en aanvullend het kampioenshirt (Print4Ever). En natuurlijk ontbreken diverse gesigneerde shirts van Nathan Aké niet!

De trekking van de loterij is op 10 juni tussen 18:00 en 18:30 uur. Vanaf maandag 12 juni wordt de uitslag gepubliceerd op de website van Wilhelmus.

Horeca

Dit jaar vindt er geen BBQ plaats, maar staan er voldoende foodtrucks en kraampjes met een ruim aanbod aan eten en drinken. Munten voor de horeca (eten & drinken) kunnen op de dag cash betaald worden, pinnen heeft de voorkeur.

Vrijwilligers

De jeugddag wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren maar ook door vrijwilligers.

We kunnen nog extra hulp gebruiken! Het gaat om 2 uur ondersteuning achter de kraampjes.

Helpt u mee? Geef dit svp aan via vrijwilligers@vvwilhelmus.nl en dan wordt u ingedeeld. Alvast bedankt!

 

We kijken uit naar gezellige afsluiting van het seizoen. Tot 10 juni!

Sportieve groet namens het organisatieteam.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!