Voorwoord Peter van der Deijl - Voetbal Vereniging Wilhelmus

Voorwoord Peter van der Deijl

Voorwoord Peter van der Deijl

Beste jeugdtrainers van vv Wilhelmus.

Een onderdeel van de ondersteuning die jullie als trainers genieten vanuit vv Wilhelmus is het aanbieden van oefenstof die jullie kunnen gebruiken tijdens je trainingen. Het gebruik van de aangeboden oefenstof is niet verplicht maar dient als leidraad. In het technisch beleidsplan (te vinden op de website) van vv Wilhelmus word, per leeftijdscategorie,  aangegeven welke facetten van het spel de jongens en meisjes dienen te beheersen. De aangeboden oefenstof is gebaseerd op die facetten en draagt hopelijk bij aan de ontwikkeling en professionalisering van alle trainingen. Gebruik van de oefenstof is dus wel wenselijk.

Hieronder vindt je per leeftijdscategorie (JO7-JO19) een link naar de site van de KNVB met daarin het eerste trainingsschema. Via  “bekijk details” worden dmv filmpjes de oefeningen gevisualiseerd.

Iedere 8 weken zal er een nieuwe serie trainingen worden aangeboden.

Ik heb iedere training van wat extra tips/info/wijzigingen voorzien.

In de oefenstof word heel veel het gebruik van pilonnen aangegeven. Gebruik voor het afzetten van de veldjes de “hoedjes” en gebruik de pilonnen alleen als je met meer dan 2 doeltjes moet werken.

Als je toch nog vragen hebt mbt/over de oefenstof schroom dan niet om met mij contact op te nemen.

Op dinsdag- of donderdagavond en op woensdagmiddag ben ik ter ondersteuning aanwezig en anders kun je me altijd even bellen of mailen.

Héél veel plezier en succes met de trainingen.

 

Peter van der Deijl

Manager Voetbalzaken

Mobiel: 06 – 11 07 95 45

E-mail: managervoetbalzaken@vvwilhelmus.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!