Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO14 selectie teams vallen in de prijzen

4 maart 2024 12:45

Op zondag 3 maart deed onze gehele , divisie spelende , JO14 selectie mee aan het JO14 Voetbal Talenten Toernooi , district West II

Zondag 3 maart ging de gehele Wilhelmus JO14 selectie met beide teams richting de Lier om bij v.v Lyra deel te nemen aan het JO14 District kampioensschap van het Voetbal Talenten Toernooi.

De JO14-1 werd 1e in hun poule ( Wippolder , Meerburg & Verburch ) en de JO14-2 werden 2e in hun poule ( Zestienhoven , Lyra & TOGB ).

In de kruisfinales won team 1 van team 2 , waardoor team 1 in de finale kwam en team 2 de strijd aan moest voor de 3e & 4e plek.

In de finale was de JO14-1 te sterk voor Zestienhoven , en de JO14-2 was te sterk voor Wippolder in hun finale.

Hierdoor een prachtig resultaat op deze mooie dag.

JO14-1 kampioen & de JO14-2 een 3e plek.