Jeugd selectietrainingen bij V.V. Wilhelmus

Logo_Wilhelmus_2020-transparant-120x120.png

Jeugd selectietrainingen bij V.V. Wilhelmus

Voetbalvereniging V.V. Wilhelmus is een vereniging die momenteel groeiende is. Wij hebben de ambitie om met ons 1e elftal van de senioren door te groeien naar de 1e klasse met een team dat voornamelijk bestaat uit spelers die uit onze eigen jeugdopleiding komen. Om deze doelstelling te behalen is het noodzakelijk dat we met onze jeugdteams naar een hoger divisie niveau groeien. Hiervoor kunnen wij nog enkele jongens of meisjes gebruiken die uitkomen in de categorieën JO13.1 t/m JO19.1.

De selectietrainingen voor volgend seizoen starten vanaf maandag 12 april. De selectietrainingen staan onder leiding van de selectietrainers en de Hoofd Opleiding voor volgend seizoen.

Behoudens de JO19.1 komen volgend seizoen al onze 1e selectieteams uit op divisie niveau. Al onze 2e selectieteams speelde afgelopen seizoen 1ste klasse en het doel is om op termijn met de tweede teams in de hoofdklasse te gaan voetballen.

Heb jij al ervaring op minimaal Hoofdklasse niveau en wil jij graag komen spelen bij V.V. Wilhelmus dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor deze selectietrainingen.

Wanneer zijn de trainingen?

Op dit moment zijn wij druk bezig met het maken van het trainingsschema voor de maanden april, mei en juni. Voor de selectieprocedure richting volgend seizoen worden er twee of drie activiteiten per week ingepland(normaliter trainen de selectieteams twee of drie keer per week i.c.m. een wedstrijd op de zaterdag). Zodra er een definitief trainingsschema is zal deze met jou direct worden gedeeld.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de selectietrainingen?

Onderaan deze pagina dien je al je gegevens in te vullen zodat deze in het bezit komen van onze Hoofd Opleiding Wesley Verschoof. Je krijgt binnen een aantal dagen een reactie op je aanmelding.

Waarom kiezen voor V.V. Wilhelmus?

Wat mogen kinderen en ouders verwachten van onze geweldige vereniging?

▪ Voetballen op niveau maar Plezier, Prestatie en Respect staan voorop!;

▪ Gediplomeerde trainers die je als voetballer helpen in je ontwikkeling;

▪ Leren denken en spelen in teamverband;

▪ Een familiaire sfeer;

▪ Iedereen draagt via een stukje vrijwilligerswerk zijn of haar steentje bij;

▪ Spelen op een fantastisch complex ruim voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Wij hopen vele jongens en meisjes te mogen begroeten op onze selectietrainingen!

Inschrijvingen selectietrainingen

b.v.

seizoen : 2021 - 2022

team : JO14-1 / niveau : divisie 3 / vereniging : V.V. Wilhelmus

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!