Jeugd selectietrainingen bij V.V. Wilhelmus - Voetbal Vereniging Wilhelmus

Jeugd selectietrainingen bij V.V. Wilhelmus

Jeugd selectietrainingen bij V.V. Wilhelmus

 

 

Logo_Wilhelmus_2020-transparant-120x120.png

Jeugd selectietrainingen bij V.V. Wilhelmus 2023-2024

 

Voetbalvereniging v.v. Wilhelmus is een vereniging die momenteel groeiende is. Wij hebben de ambitie om met ons 1e elftal van de senioren op termijn door te groeien naar de 1e klasse (zaterdag) met een team dat voornamelijk bestaat uit spelers die uit onze eigen jeugdopleiding komen. Om deze doelstelling te behalen is het noodzakelijk dat we met onze jeugdteams geleidelijk naar een hoger divisie niveau groeien. Hiervoor kunnen wij nog enkele jongens of meisjes gebruiken die uitkomen in de leeftijdscategorieën JO13.1 t/m JO19.1.

In de tweede seizoenshelft spelen de JO13.1 t/m de JO19.1 op divisie niveau, uitgezonderd de JO16.1. De leeftijdscategorieën JO13 t/m JO15 beschikken volgend seizoen i.i.g. over twee selectieteams per leeftijdscategorie, de JO16 t/m de JO19 hebben waarschijnlijk volgend seizoen één selectieteam per leeftijdscategorie.

Heb jij al ervaring op minimaal Hoofdklasse niveau en wil jij graag komen spelen bij v.v. Wilhelmus dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden via het aanmeldformulier voor onze selectietrainingen/wedstrijden!

Wanneer zijn de selectietrainingen/wedstrijden?

De selectietrainingen/wedstrijden voor volgend seizoen starten vanaf dinsdag 4 april. Op elke dinsdag vanaf dinsdag 4 april tot en met dinsdag 30 mei worden er selectietrainingen/wedstrijden gehouden met de potentiële nieuwe teams voor volgend seizoen. Vanaf donderdag 1 juni zal er twee of driemaal per week getraind worden tot aan de zomervakantie met de nieuwe selectieteams. De selectietrainingen staan onder leiding van de selectietrainers en de Technisch Coördinator bovenbouw van volgend seizoen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de selectietrainingen?

Onderaan deze pagina dien je al je gegevens in te vullen zodat deze in het bezit komen van ons technisch kader. Je krijgt binnen een week een reactie op je aanmelding. Belangrijk dat je duidelijk aangeeft in welke teams je de laatste seizoenen actief bent geweest en op welk niveau(s) je uitkwam.

Waarom kiezen voor v.v. Wilhelmus?

  • Voetballen op niveau. Plezier, prestatie en respect staan voorop!;
  • Gediplomeerde trainers die je als voetballer helpen in je ontwikkeling;
  • Leren denken en spelen in teamverband;
  • Een familiaire sfeer;
  • Iedereen draagt via een stukje vrijwilligerswerk zijn of haar steentje bij;
  • Spelen op een fantastisch complex ruim voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Wij hopen vele jongens en meisjes te mogen begroeten op onze selectietrainingen!

Inschrijvingen selectietrainingen

Dit formulier blijft nog geldig tot dinsdag, 06 juni 2023

b.v. 


seizoen : 2022 - 2023


team : JO14-1 / niveau : divisie 3 / vereniging : V.V. Wilhelmus
* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!