Groot onderhoud bij Wilhelmus tijdens de zomerstop

Vandaag, 25 juni 12:00  Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden en dat betekent dat het ook weer tijd wordt om de klusspullen uit de kast te halenmeer »

Wilhelmus Voetbalacademie start Ukkie Voetbal (4, 5 en 6 jaar)

Gisteren, 24 juni 18:00  Met ingang van het seizoen 2022-2023 start de Voetbalacademie van Wilhelmus met Ukkie Voetbal.meer »

Erelid Marcel Commers

23 juni 13:15  Afgelopen zaterdag was er nog een heuglijk feit bij onze mooie vereniging. Het komt niet zo vaak voor dat Wilhelmus iemand benoemd tot erelid. Dat is in ons bijna 110-jarig bestaan op twee handen te tellen. Toch vonden we het in dit geval van groot belang om Marcel Commers te benoemen tot ERELID!meer »

Contracten trainers en hoofdsponsoren getekend

21 juni 0:00  De familiedag was weer als vanouds een succes. Mooi weer, blije gezichten, leuke potjes voetbal tegen elkaar en een hoop gezelligheid. Onder het genot van een drankje en een barbecue kon iedereen napraten over het afgelopen seizoen en alvast vooruit kijken naar volgend seizoen. Op deze dag werd ook wat tijd ingeruimd voor een aantal plechtighedenmeer »

Uitslag Loterij Jeugddag 22 juni 2022

20 juni 21:30  Ook de loterij was afgelopen zaterdag weer een doorslaand succes! Veel winnaars en veel blije gezichten die een mooie prijs hadden gewonnen.meer »

De Jeugddag - Help je volgend jaar ook mee?

20 juni 13:30  Beste voetbalvrienden, Afgelopen zaterdag hebben we weer de Jeugddag van Wilhelmus gehad. Met een organisatie bestaande uit 6 personen en vele vrijwilligers op de dag, hebben we er een fantastische dag van gemaakt! Uiteraard was het niet zo’n succes geweest zonder al de teams die meededen, de enorme hoeveelheid loten die verkocht waren, de voorinschrijving voor de BBQ, alle sponsoren en natuurlijk het geweldige weer!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!