DONEER EEN BAL AAN DE JEUGD IN GHANA

Gisteren, 2 augustus 12:15  Stijn Fako, onze trainer van de JO10, loopt op dit moment stage in Ghana.meer »

Wilhelmus trekt Dick Jol aan als scheidsrechtersopleider en trainer O23

26 juli 16:30  Wilhelmus trekt Dick Jol aan als scheidsrechtersopleider en trainer O23meer »

VV Wilhelmus zoekt stagiaires fysiotherapie en sportverzorger voor uitbreiding medische staf.

23 juli 16:15  Voor uitbreiding van de medische staf heeft de VV Wilhelmus nog plek voor 2 stagiaires fysiotherapie of iemand die bereid is de cursus tot sportverzorger te volgen. meer »

Samenvatting Algemene Ledenvergadering 26 juni 2021

22 juli 14:15  26 juni hielden we in navolging op de online ALV in April een ALV om zo onze leden een update te geven van zaken die spelen op onze vereniging. Ook waren een aantal voorstellen waarvoor de ALV goedkeuring moest geven. Hieronder een korte samenvatting van de ALV.meer »

Kom zaterdag 24 juli klussen! Het is jouw club!

20 juli 17:15  Binnenkort wordt gestart met het opknappen van de kiosk. Fonkelnieuw gaat ie eruit zien met een luifel waar zelfs de langste centrumspits onderdoor kan.meer »

Trots

30 juni 17:30  Drie jeugdtrainers van V.V. Wilhelmus ontvangen diploma UEFA C Youthmeer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!