Zaterdag 8 oktober 17:00 feestje! Super Saturday!

Gisteren, 4 oktober 15:15  Geachte Sponsoren, leden en niet leden, Aankomende zaterdag spelen het 1ste, 2de, 3de en 4de van VV Wilhelmus allemaal een thuiswedstrijd. meer »

Kom naar de ALV en denk met Wilhelmus mee

3 oktober 17:00  Aanstaande vrijdag 7 oktober, vindt de Algemene Ledenvergadering plaats (zoals reeds aangekondigd in de nieuwsbrief van 26 Augustus). De vergadering begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. Op de ALV legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid. We kijken terug en blikken vooruit, zodat de leden weten welke koers er wordt gevaren. meer »

Wilhelmus Herfstkamp 2022

30 september 13:30  Jij komt toch ook naar het Wilhelmus Herfstkamp (25+26 oktober). 2 dagen voetbal, spellen, penalty's, lekker eten en een hoop lol. Voor de jeugd van O13-O15 is er zelfs een overnachting geregeld. Schrijf je snel in! meer »

Basiscursus EHBSO bij Wilhelmus

27 september 17:15  inclusief reanimatie & AEDmeer »

Wilhelmus Voetbal Academie Najaarscursus Techniektraining

26 september 15:00  Beste ouders/verzorgers, Op zondag 09 oktober 2022 start de Wilhelmus Voetbal Academie met de najaarscyclus van de techniektrainingen waarvoor een additionele contributie vergoeding wordt gevraagd. Deze trainingen zijn alléén toegankelijk voor Wilhelmus leden (en broertjes/zusjes) in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar. Tijdens deze trainingen wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongens en meisjes. De trainingen zullen weer onder leiding staan van gediplomeerde techniektrainers. meer »

Beleef gratis een avondje ijshockey!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!