Wilhelmus en ADO verlengen samenwerking

Gisteren, 15 april 13:00  vv Wilhelmus en ADO Den Haag hebben met trots aangekondigd dat zij hun samenwerking voortzetten door het verlengen van het partnerclub convenant.meer »

Zomerkamp 2024

14 april 8:45  Van 15 juli tot en met 19 juli organiseren we een spannend voetbalkamp voor alle jeugdteams tot en met de JO12.meer »

ADO Den Haag vrouwen - Heerenveen vrouwen

8 april 20:00  Er is een nieuwe datum voor ADO Den Haag vrouwen - Heerenveen vrouwenmeer »

Afscheid van onze facilitair manager

30 maart 7:15  Na jaren van inzet als manager voetbalzaken en facilitair manager voor onze vereniging, heeft Peter van der Deijl besloten om een nieuwe fase in zijn carrière te omarmen. meer »

Super Saturday zaterdag 6 april

25 maart 19:30  Laten we er samen weer een groot succes en een gezellige dag van maken met elkaarmeer »

Wilhelmus en het Haaglanden Voetbal Toernooi

25 maart 13:30  Wilhelmus doet nog met maar liefst 7 teams mee in het Haaglanden Voetbal Toernooi waarvan 6 teams zich al geplaatst hebben voor de kwartfinale. Daar kan JO13-1 nog bijkomen.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!