Wilhelmus 019-1 beleeft fantastisch weekend in Groesbeek

24 januari 18:15  Ergens half november werd er voor het eerst voorzichtig gesproken over een weekend weg met de 019-1 van vv Wilhelmus na de jaarswisseling. Slechts orienterend want corona was er immers nog steeds en gelet op de maatregelen vanuit de politiek kon het wel eens zo zijn dat het niet door kon gaan. Na meerdere gesprekken met de begeleiding en het bestuur van de club werd er afgesproken dat we alles in het werk gingen stellen om deze groep iets moois te geven. In eerste instantie kwam het weekend van 7/8/9 januari naar voren, maar de persconferentie gooide roet in het eten en zo werd de accomodatie gebeld en die wilde best meewerken om het weekend twee weken te verplaatsen. Er waren nog resrticties vanuit de politiek, maar al met al dachten we het goed geregeld te hebben.meer »

Wat brengt ons het nieuwe jaar?

24 januari 16:30  Nou dit! Het is gelukt. Wij zijn aangeland in 2022. Het bestuur en kader van Wilhelmus wenst alle leden, vrijwilligers, sponsors, supporters en alle overige betrokkenen een zeer voorspoedig en vooral gezond nieuw jaar toe. meer »

What will the new year bring us?

24 januari 14:30  Well, this! We have made it. We have reached 2022. The board wishes all members, volunteers, sponsors, supporters and all others a very prosperous and above all healthy new year.meer »

Tijdelijk Trainingsschema bekend

10 januari 15:15  Vanwege de nieuwe Corona maatregelen geldt er tijdelijk een nieuw trainingsschema.meer »

Fluit jij ook een wedstrijd dit seizoen?

9 januari 13:30  De tweede helft van het voetbalseizoen staat voor de deur. Hopelijk een seizoenshelft zonder veel beperkingen. Om er een succes te maken is Wilhelmus op zoek naar scheidsrechters. De frequentie van het aantal wedstrijden gaat in goed overleg met de scheidsrechterscommissie en kan op maat worden afgestemd. meer »

Ramon van Steekelenburg nieuwe hoofdtrainer

5 januari 12:45  Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal Ramon van Steekelenburg de nieuwe hoofdtrainer van VV Wilhelmus zijn.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!