5 oktober 2019: S.V. Wassenaar JO10-1 - Wilhelmus JO10-4 (4 - 4)

Datum

5 oktober 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

We spelen op een rustig veld tegen voornamelijk engelstalige tegenstanders. En we beginnen goed! Meteen een prachtig schot van Keano en het is 0-1! Gaan we ze in de pan hakken? Olle rijgt drie kansen aan elkaar, maar we lopen niet verder uit. Er volgen nog vele kansen. Zoals een fraaie voor Teun, maar ook deze loopt in de soep.
Dan is het Marijn die uitgekookt drie tegenspelers voorbij gaat. Aj, paal! Van afstand haalt Daan flink uit. De keeper keert de bal en de rebound is voor Olivier. Nog steeds 0-1 helaas. Wassenaar benut de kansen wel: 1-1. De wedstrijd wordt spannender en ook keeper Robbe moet een paar keer goed in actie komen om achterstand te voorkomen. Als Keano hard in botsing komt de keeper van Wassenaar krijgt Marijn een vrije trap. Weer paal!
Na de rust zien we Daan onder de lat. Olle schiet hard over de grond op doel! Hoppa: 1-2. Er volgt een kans voor Robbe. Later een redding van Daan. Een geweldige rush van Olivier langs de lijn en het wordt 1-3! Vlak daarna maakt Keano knap 1-4 uit een assist van Olivier.
Wassenaar wil niet dat er gehakt van ze gemaakt wordt en ze beginnen scherp aan het laatste kwart. Onze verdediging wordt gatenkaas. Eerst 2-4, dan 3-4. Tomas zet handig een voetje tegen de bal zodat erger voorkomen wordt. Nog twee schoten van Olivier en Teun op doel. En in de laatste seconde toch nog 4-4 door Wassenaar! Oei, dit gelijkspel smaakt zuur.