7 september 2019: Wilhelmus JO10-4 - VUC JO10-1 (2 - 7)

Datum

7 september 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Wederom een pittige wedstrijd! Het eerste team van VUC JO10 is onze tegenstander. We beginnen niet best, al vrij snel 0-1 voor VUC. Onze jongens laten wel goed positiespel zien vandaag, maar door een slordigheidje kijken we al gauw tegen 0-2 achter aan. Onze eerste kans is voor Olle. Helaas zonder succes. VUC heeft alles aardig op de rails en met een knap schot is het 0-3.

Na een mooie kopbal van de tegenstander werkt doelman Daan in een snelle reflex de bal voor het doel weg. Tomas laat een knappe actie zien op het middenveld. En Keano onderschept met lef een aanval. Het helpt niet. We raken het spoor weer even bijster en VUC werkt er twee in: (0-5). Vlak voor het einde van eerste helft krijgen Robbe en Olle nog een kansje tot scoren en schiet Keano hard rakelings over.

In de tweede helft is Robbe de doelman. We moeten weer vol in de verdeging en Daan dwingt een aanvaller goed naar de buitenkant. Een prachtige aanval van Olivier wordt beloond met een doelpunt. Hij schiet in de korte hoek. (1-5).  Robbe vangt een hard schot perfect op en Teun laat zich niet passeren.

We incasseren er nog twee (1-7) en de laatste paar minuten loopt het bij ons weer even als een trein. Teun geeft een knappe voorzet. Robbe redt twee keer prachtig. Olivier en Tomas schieten allebei net naast en Marijn maakt het schitterend af na een corner.  Goal! We bereiken ons eindstation bij een stand van 2-7.