Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 8 oktober kregen we bericht : The eagle has landed. Oftewel opa is weer thuis , en moet het rustig aan doen. Dat is goed nieuws !
Woensdag stond hij alweer langs de lijn , daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

Na een week hard trainen stond er zaterdag een erg vroege competitie wedstrijd op het programma tegen het 1e team van DHL in Delft.

Om 7.50 uur zaterdag stonden de jongens al rond een tafeltennistafel in de kantine daar en 5 minuten later stonden ze in de regen de warming up te doen.

Na de laatste aanwijzigen kon de wedstrijd starten.

Safouan en Christiaan als 1e reserve. We starten met mooi aanvallend voetbal en al snel valt de 0-1 voor ons , waarbij na een schot de bal wordt gekeerd door een eigen verdediger. Hierna heeft Thijs een schot , maar die gaat net naast. Bikkel Thijs is er gewoon bij , terwijl hij gisteren op zijn hoofd was gevallen en een lichte hersenschudding had.
We blijven mooi aanvallend voetbal spelen en een mooie kaats tussen Bruce en Ishairo met erna een dieptepass op Dex : Prachtig voetbal zeg , zo uit het boekje.
Ook erna maakt Ward eem pass naar voren , zo op Kyan zijn stropdas. Kyan schiet maar net naast.
De tegenstanders komen op en krijgen een corner. Deze hoge harde voorzet kopt Bruce prachtig weg .
Wij schitterend samenspel maar toch stomen de tegenstanders weer op en schieten op ons doel. Ward pakt de bal mooi Ishairo "lokt" met een renactie het middenveld vrij en zo is ineens Dex aanspeelbaar en die schiet ... BAM 0-2. Mooie actie zeg van Ishairo ! Tegenstanders weer weg , maar die schieten de bal in de sloot. Nieuwe bal en mooie beweging van Dex en weg is hij. Hij passt op Kyan en ja hoor 0-3

time out

Na de time out gaan Kyan en Thijs reserve.
We hebben direct Ward nodig met een redding. Na de hervatting krijgen wij na een aanval een hoekschop. De kleinste van het veld wordt vrijgelaten en Safouan kopt , maar de keeper is net op tijd. Hierna valt direct de 1- 3. Onze jongens gaan meteen weer in de aanval. Dex is weg en lanceert zichzelf en maakt de 1-4. Ondanks dat wij continu op hun helft spelen en aanval na aanval eruit persen maken zij de 2-4 tegen de verhoudingen in.
Christiaan & Bruce maken de mooiste passen vanuit achteren naar de aanvalslinie , maar de bal wil er niet in. Maar na een steekpass van Christiaan op Safouan wordt de 2-5 genoteerd. We blijven goed de  druk erop houden. Ondertussen belandt er weer een bal in de sloot , en wordt er gefloten voor de rust.

Na de rust gaan
Dex en Bruce reserve. Meteen volgt er een hele rare bal ... iedereen kijkt er naar en begrijpt er niks van. Maar het is simpel en alweer 3-5. Nog wat van slag over wat er gebeurde en meteen erna weer een ongelukje 4-5.
Even herstellen en weer verder. Ishairo een schot op hun doel maar de keeper stompt weg en dus een corner . Kyan neemt en de bal komt bij Christiaan maar die kopt net naast.
Na een tegenaanval bouwt Ward een nieuwe aanval op via Christiaan. Die passt naar Ishairo en die haalt uit. Weer hun keeper die de bal wegstompt. Aanval erna passt Christiaan naar voren op Safouan en die passt de bal de 16 in waar Kyan de bal op zijn slof neemt maar net naast schiet. In een aanval erna is de route hetzelfde maar nu scoort Kyan wel en is het verschil weer 2 doelpunten in ons voordeel 4-6.
Lang genieten was het niet , want direct valt de 5-6 alweer. En alweer een time out.

Het is een sportieve en leuke wedstrijd , al stonden we wel 4-1 voor.

Tijd voor het laatste kwart. Christiaan draait weg bij zijn verdediger en schiet. Keeper kon de bal nog net wegtikken tot corner. Christiaan schiet de bal voor het doel en Bruce haalt vernietigend uit maar die bal gaat net mis.
Jeetje wat is het spannend. Thijs passt de bal naar voren , Christiaan schiet maar wederom een goed keepertje.
Dan haalt Dex hard uit, wat een schot. Zit die nou of niet ?  Geen VAR in Delft , dus weer door en hoop blijven houden. Dan weer een pass vanuit achteren van Thijs. Kyan pakt de bal op schiet en ja hoor 5-7 en weer 2 doelpunten voorsprong voor ons ... Lekker zeg.
Dan een uittrap van Ward naar voren op Christiaan. Maar wat een keepertje zeg. Die gaat ook meteen voor een snelle spelhervatting en BAM 6-7. Wat een spannende laatste minuten zeg. Billenknijpend langs de lijn en ... nee joh...zij maken de  7-7.
En tot overmaat van ramp valt ook de 8-7 voor hun nog.
Kyan heeft nog een schot in de laatste seconden , maar zij hebben echt een top keeper.
Zuur weer hoor , boys hadden de overwinning wel dik verdiend maar helaas.That's life.

Na het verwerken van dit verlies gingen Bruce , Dex & Christiaan in de middag naar Wilhelmus om de trainers Mika & Leendert van de JO17-1 aan te moedigen. De boys keken hun ogen uit en hebben de 80 minuten vol spanning staan kijken naar hun voorbeelden.

Mika  maakte de 5-0 met een penalty. En ze zagen Leendert in beastmode achterin werken als een paard en Mika als controleur op het middenveld.  Zij wonnen 9-1 !!