9 november 2019 11:00

Scheidsrechter

Accommodatie

Onbekend

Het is een koude ochtend. Daan start als doelman en na een snelle corner van RKDEO werkt hij de bal weg voor de lijn. Het is duidelijk dat er serieus werk aan de winkel is! Robbe heeft een mooi lopje over de keeper in de aanbieding: 1-0. Als een hoge bal ons doel in stuitert is het weer gelijk: 1-1.  Daan moet nog twee keer redden, maar heeft uiteindelijk geen antwoord op een verwoestend schot van RKDEO: 1-2.  Robbe kan dat ook! En het is 2-2.

In het tweede kwart is Robbe doelman. RKDEO maakt 2-3. Teun krijgt een kans en schiet in het zijnet. Tomas onderschept tot twee keer toe goed een aanval van RKDEO en Marijn schiet hard naast. Uit een rommelige situatie nemen we de 2-4 op de koop toe. Marijn schiet nu dan wel met succes: 3-4! Olivier geeft een voorzet op Teun en het is weer gelijk: 4-4. Even bijkomen, pauze!

Na de rust beginnen we met een mooie redding van Robbe en daarna een aanval van Olivier. Yes! De voorsprong is daar weer: Olivier: 5-4.  Een kans voor Keano om de voorsprong uit te bouwen strandt. RKDEO scoort de gelijkmaker. Daar heeft Teun geen boodschap aan. Hij zorgt weer voor de voorsprong: 6-5. Ojee, RKDEO vindt het juiste gangpad dwars door onze verdediging: twee doelpunten tegen en het is 6-7.

Olle onderschept een snelle uitbraak van de tegenstander en schiet rakelings over. Keano schiet vlak naast. Nogmaals werkt Olle de bal goed weg. Daan neemt er even goed de tijd voor, maar schiet onhoudbaar de achterstand weer weg: 7-7.

In de laatste paar minuten gaan we alsnog onderuit. RKDEO rekent met ons af.  De eindstand is 7-9. Een schot van Olle op de paal verandert daar niks meer aan.