Datum

16 november 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

We zijn op bezoek in het bijzondere sportcomplex van S.C. REMO. Daan start als doelman en al gauw komt de bal bij Robbe. Binnen! 0-1 voor ons. Een wonderschoon doelpunt.REMO slaat terug vanaf een intrap is het snel weer 1-1. De waarheid is zelfs dat ze snel 2-1 maken. Marijn pakt de val af van de tegenstander en kan uithalen. Oehh.. naast.

Het tweede kwart begint met een goede voorzet van Olle op Teun. Weer naast! Robbe is inmiddels doelman en start met een mooie redding. Schouder aan schouder wordt er gestreden, maar we incasseren 3-1 en 4-1.  Gelukkigen volgen er ook kansen voor ons. Olle is tweemaal dichtbij.

Na de rust scoort REMO van grote afstand 5-1. Olle pakt weer de bal van zijn tegenstander af die helemaal gek wordt. Aan de linkerkant sprint Daan met de bal aan de voet richting doel. MooiDoelpunt: 5-2. Als REMO weer een kans krijgt duikt Robbe er dwars voor. Olivier geeft van achteruit de bal feilloos mee aan Keano. Hij werkt de bal fraai over de keeper: 5-3. Stop de tijdEven uitblazen voor het begin van het vierde kwart. Kom maar op.

Olivier en Tomas verdedigen volop tegen het geweld van REMO. Een counter van Teun wordt een kans voor Marijn en in de rebound nog een keer Teun, maar net over. Coach Arnoud ziet dat er nu muziek in zit probeert de goede vibe in het team te houden. Robbe maakt een geweldige redding. Een kans voor Teun en Keano gaat net mis en het spel kantelt toch. REMO maakt 6-3, dan wonderschoon 7-3 en vliegensvlug ook nog 8-3. Het is voorbij.