Datum

30 november 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

We spelen opnieuw thuis. Vandaag tegen HVV. Onze jongens trekken rode shirts aan omdat het tenue van HVV wel erg veel lijkt op dat van ons. Daan start weer als doelman. Hé wat gebeurd daar nou? Olivier vindt de juiste versnelling en zijn voorzet wordt door HVV in eigen doel gewerkt. De 1-0 voorsprong is een feit. Robbe kopt als verdediger een lange bal terug naar voren. Keano doet er nog een tandje bij, de volgende kans is voor hem: op de paal helaas. Achterin wordt een beetje geklungeld en het is 1-1. Een goede onderschepping van Tomas brengt de bal bij Olivier die weer voorgeeft op Keano, maar weer net niet.

Het tweede kwart start met doelman Robbe en met een fraai schot over de grond van Marijn. Doelpunt! 2-1. De keeper van HVV maakt een foutje, dat levert Olle een kans op. We zijn daarna getuige van fabelachtig schot vanaf de middenlijn van Daan, maar helaas de keeper vangt de bal. Teun schakelt op tijd en is dichtbij een treffer, maar Olle heeft de juiste cadans! 3-1 binnenkant paal. Vlak voor de rust voorkomt Robbe met een mooie redding de aansluitingstreffer.

Na de rust zijn er kansen voor Teun, Keano en Olle, maar het is Tomas die tot twee keer toe de show steelt in de verdediging met twee bijzonder nuttige onderscheppingen. Via de paal schiet Olivier onhoudbaar de 4-1 tegen de touwen. Het vierde kwart begint met een grote kans voor HVV die maar net over gaat. Een hard schot van Marijn gaat richting doel. Olivier gooit de turbo erop en de rebound is voor hem: 5-1. Links voorin demarreert Daan voorbij zijn tegenstander, jammer, naast. Vlak voor de finish wordt het nog 5-2, maar de winst is daar!