Datum

23 november 2019 9:45

Accommodatie

Onbekend

Deze ochtend is Quick de tegenpartij op echt gras; al lijkt het wel op scheurgras. Daan is onze doelman en al in de eerste minuut komt een bal van Quick akelig dichtbij. Daan redt de bal vlak voor de lijn. Quick gaat vervolgens goed de fout in waardoor Olivier een kans krijgt. Eerst gaat de bal nog op de paal, maar daarna scoort Olivier de 1-0.  Achterin wordt door Robbe, Tomas en Marijn uitstekend samengewerkt. Een kans voor Olle stuit op een knie van Quick.

Robbe neemt de positie onder de lat over. Jemig de pemig! Het tweede kwart is nog maar net begonnen of het is 1-1 geworden. Keano doet wat terug, hij schiet snoeihard de 2-1 tussen de palen. Ook Teun doet de tegenpartij even pijn, met de punt van de teen maakt hij er 3-1 van. Olle onderschept achterin een gevaarlijke counter. Helaas gaan we een spelmoment later alsnog met 3-2 de rust in.

Quick heeft waarschijnlijk neutronenkorrels gekregen in de rust want we krijgen eerst de 3-3 om de oren en ook de 3-4. Een mooi afstandschot van Tomas gaat helaas net naast. Robbe maakt een prachtige redding. Een aanval van Keano eindigt in het zijnet en een schot van Teun belandt bij de keeper van de tegenpartij.

De opening van het vierde kwart is voor ons! Olivier heeft de gelijkmaker op de schoen: 4-4. Van heel dichtbij tikt Quick 4-5 over de doellijn. En later met een mooie boogbal van de zijkant de 4-6. Mozes kriebel! In de slotfase zien we nog uitstekend teamspel van Marijn en Keano. Er volgen twee vrij trappen voor Wilhelmus. Zowel die van Olivier als de vrije trap van Daan worden door de keeper van Quick knap voor de doellijn gekeerd.  Als de keeper van de tegenpartij dan toch een foutje maakt staat daar Keano klaar om de 5-6 te maken.

De wedstrijd is klaar. Onze jongens hebben goed gespeeld. Annekoos, Martine en Truusje verzetten achter de bar nog een paar uur bergen dankbaar werk.