Datum

25 januari 2020 9:45

Accommodatie

Onbekend

Op deze waterkoude zaterdagochtend was het afzien voor de supporters lang de lijn. Gelukkig wisten de jongens zich in het veld goed warm te spelen en werd het ook voor de 'neutrale' supporters een vermakelijke wedstrijd met veel goals.
Wilhelmus moest na de aftrap nog even wakker worden. Wippolder profiteerde en kwam heel snel op een 0-1 voorsprong. Daarna pakte onze jongens het goed over. Chris 2 goals en Moussa zorgde al snel voor de ommekeer en een  3-1 voorsprong in het 1e kwart.
In het 2e kwart kwamen de jongens echt goed op schot. Met een verzorgde opbouw van achteruit en mooi combinatie voetbal, maar ook individuele acties vielen er heel wat doelpunten. Safouan (mooie solo actie), Moussa 2x (1 assist Roan), Dylan (ook een mooie solo actie), Chris (assist Liam) zorgden voor een 8-1 ruststand. Tijd voor een welverdiende en verfrissende limo.
Het 3e kwart namen de jongens wat gas terug en kwam wat Wippolder iets beter in het spel. Door goed verdedigen van Liam en Milan scoorde Wippolder maar 2 goals. Moussa (assist Safouan) en Dylan pikten namens Wilhelmus ieder een goaltje mee.
In het 4e kwart was het beste er wel een beetje vanaf. Mede dankzij goed keeperswerk van Jasper bleef de schade beperkt tot 3 tegengoals. Daar tegenover stonden 3 goals gescoord door Chris, Roan en Safouan.
Eindstand 13-6.
Wederom een overwinning na de winterstop.