Datum

1 februari 2020 9:45

Accommodatie

Onbekend

Deze wedstrijd lijkt het wel prijsschieten voor ons. Robbe is de doelman en Teun heeft de eerste kans. Hij schiet, de keeper van VUC laat los en Olivier tikt 1-0 het doel in. Daarna schiet Marijn van afstand, Olivier verandert de bal van richting en het is 2-0. Het dendert maar door. Een knal van Keano stuitert op de lat en Teun tikt nu de 3-0 er in. Even een snelle counter van VUC tussendoor 3-1. Wat een achtbaan is dit zeg! Keano geeft voor op Teun, die kopt door naar Olivier en Olivier zet zijn voet er tegen en het is 4-1. En dan weer Teun voor de 5-1.

Het tweede kwart is VUC nog steeds strijdbaar. Robbe maakt een uitstekende redding en een kans van VUC gaat vlak daarna rakelings naast. Daan schiet in de roos en de stand is 6-1.  Nog steeds is het niet gedaan met de pret voor onze jongens. Teun geeft een assist op Marijn en het wordt 7-1. Marijn onderschept de opbouw van VUC en maakt zelf 8-1.

In de tweede helft openen we met een goed geprobeerd en creatief hakballetje van Olle. Heel jammer, dat het niet lukt. Dan verstoort Keano de opbouw van VUC en gaat hij zelf op het doel af: 9-1. En dan weer Keano voor de 10-1.  En ook weer Olivier voor 11-1. Nu krijgt Olle een tweede kans, nu zonder hak, maar door goed door te zetten wel 12-1. Onze jongens beginnen nu met kermisvoetbal. Dat wil zeggen: veel risico nemen en lol trappen, dus twee doelpunten tegen 12-3.

In het laatste kwart zien we nog wat lolbroekerij. Keeper Robbe komt gezellig mee naar voren om deel te nemen aan een aanval. Dan is het genoeg geweest en komen onze jongens weer met beide voeten op de grond. Eerst zien we prachtig teamspel van Daan, Marijn en Olle. En dan de 13-3 door Daan, tussendoor een doelpuntje tegen: 13-4 en de 14-4 door Teun. We eindigen dit ietwat dik aangezette volkfeestje met een redding van Robbe die alleen staat tegen drie tegenstanders. Bijzonder knap. Vandaag bleek VUC de kop-van-jut.