Datum

7 maart 2020 8:30

Accommodatie

Onbekend

Deze zonnige ochtend zijn we op bezoek bij RKDEO in Nootdorp. Keano is weer terug na een blessure. En hoe?! Hij zorgt meteen hoogstpersoonlijk voor de 0-1. RKDEO schrikt daar maar kort van want binnen noottime staan we met 3-1 achter. Totdat Tomas een hoge van bal achteruit voor zich laat stuiteren en vanuit de lucht de 3-2 binnen knalt. Wonderschoon! Er volgt een fraaie redding van Robbe en wat schoten op doel van Olle, Marijn en Daan. RKDEO bouwt de voorsprong uit tot 4-2 en Keano brengt ons weer wat dichterbij met de 4-3.

Het tweede kwart opent weer met een knappe redding van Robbe en een uitgekiende assist van Daan op zijn teamgenoot Olle. Olle maakt de stand gelijk: 4-4. Marijn komt met een supersnelle actie van waaruit hij zelf 4-5 maakt. Helaas brengt een corner de Nootdorpers weer langszij: 5-5.

In de tweede helft is het weer een corner waaruit RKDEO scoort: 6-5. Marijn trekt netjes aan de nootrem en onderschept een uitbraak van RKDEO, maar een aanval later bouwen ze nog wat verder uit naar 7-5, dus onze mannen moeten weer flink aan de slag. Tomas is dichtbij een doelpunt, de keeper redt maar net.

Als het einde van de wedstrijd in zicht komt, wordt het buitengewoon spannend. Door sterk optreden van de hele ploeg, met de nodige volhardendheid, zien we Teun 7-6 maken. En dan is het wederom Teun die vanaf eigen helft de bal mee neemt en zo de gelijkmaker over de doellijn loopt: 7-7. In de laatste minuut tikt Robbe nog net een bal voor het doel weg en in de allerlaatste seconde mag Daan een vrije trap nemen die er net niet in gaat. Een gelijke eindstand is eigenlijk wel terecht. We hebben er van genooten.