Datum

25 januari 2020 12:45

Accommodatie

Onbekend

We gaan op bezoek bij HVV en beginnen met een paar sterke openingszetten. Daan begint als keeper en de eerste kans is voor Marijn, hij schiet net over. Robbe opent de score echt, snoeihard en prachtig wordt het 0-1. Ook HVV kan het één en ander, ze maken er en-passant twee op rij en we staan achter met 2-1.  Keano probeert gelijk te maken, maar helaas gaat zijn schot op de paal. Daarna gebeurt er iets waar we nog lang over na kunnen praten. Een bal van de voet van Teun gaat via de linker paal vervolgens wel of niet over de doellijn en toch weer tegen de rechter paal en warempel ook weer het doel uit. Uiteindelijk telt deze niet, maar de doellijn technologie werd hier wel even gemist.

In het tweede kwart gaat Robbe keepen en wordt door Olle een fraaie voorzet bij Olivier afgeleverd en de stand is weer gelijk: 2-2. Robbe bokst een kans van HVV weg en Daan produceert een gevaarlijk schot met stuit. In deze fase zijn we met goed teamwerk en knappe opbouw de betere partij. Olivier geeft nu de voorzet op Olle, maar de keeper van HVV redt keurig. Vlak voor rust eindigt een boogballetje toch in ons doel. 3-2.

In de tweede helft kantelt het een beetje. We beginnen nog wel met een kans voor Keano die zelf de bal veroverde, maar toch gaat door wat gepruts de 4-2 erin. Teun is vervolgens nog wel dichtbij een doelpuntje maar de druk op onze verdediging neemt flink toe met alle hoge ballen van HVV richting onze defensie. Olle en Marijn werken in de verdediging als een paard en de schade blijft daardoor beperkt.

In het laatste kwart ontwikkelt zich een boeiend eindspel. Onze snelle loper Olivier krijgt een counter, maar de keeper van HVV groeit in de wedstrijd. Tomas maakt weer een lange bal van HVV onschadelijk. Uiteindelijk valt dan toch de 5-2. Alsof de zenuwen opeens wegvallen herpakken  onze jongens zich de laatste 5 minuten. Olivier maakt een weergaloze actie, Daan en Teun krijgen allebei een goede kans en het is Marijn die afsluit met een treffer: 5-3. Echt niet slecht gespeeld maar toch schaakmat verloren.