Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 3 Oktober. Op deze druilerige zaterdagmorgen gingen we vol vertrouwen op zoek naar de 3 puntjes voor in de tas.
De oorspronkelijke kick-off tijd was verzet van half 9 naar 10 uur, dus stonden onze uitgeslapen jongens te trappelen van ongeduld of was het de kou.
Na een warming-up op kunstgras werd het soppige gras het toneel waar de strijd om de 2e plaats in de klasse 2 zich afspeelde.
In het eerste kwart was het wennen aan de omstandigheden en aan onze fysieke tegenstander TAC'90.
Toch hadden wij de overhand en scoorden we vrij snel de 0-1 door een vlammend schot van Roan die de keeper van TAC te heet vond om vast te houden.
Onze verdediging afwisselend Liam, Fabian, Simon en Moad stond als een huis en gaf bijna geen kansen weg.
De paar speldenprikjes van de tegenstander pareerde Ward prima.
Aan de andere kant hadden we niet echt veel uitgespeelde kansen, hooguit wat afstandsschoten maar de keeper van TAC had zich goed herstelt.
Het bleef een spannende wedstrijd met hard werken en wat rommelig voetbal, totdat Tijn de bevrijdende 0-2 scoorde in het 3e kwart.
Tijn had de smaak te pakken en scoorde ook de 0-3. Helaas werd deze afgekeurd door een vermeende handsbal.
TAC liet het er niet bij zitten en kwam verrassend terug in de wedstrijd. Onze verdedigers stonden even niet goed waardoor TAC kon uitbreken en de 1-2 kon scoren .
Moussa onze birthday boy, die heerlijke kit katjes had getrakteerd in de rust, zorgde voor een schitterend slotstuk door de bal subliem over de keeper schieten.
1-3 eindstand.

Na de wedstrijd de penalty's. Dat ging iets beter dan vorige week (not). 2 spelers scoorden Dylan, onze penalty specialist, en Tijn. Dat kan beter jongens!
De rest mocht weer 10 keer push-uppen.

Met 3 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag eindigen we door een iets minder doelsaldo op de 3e plaats.
Een prima prestatie voor een 3de team in een competitie met allemaal selectieteams, maar nog belangrijker is dat jullie veel plezier hebben.
Jullie kletsen en lachen veel, komen allemaal trainen en werken hard voor elkaar tijdens de wedstrijden. Top!
Laat de nieuwe competitie indeling maar komen.

Als huiswerk een penalty instructie. Lees goed de instructies door, zodat je de volgende keer wel je penalty scoort.
1. zet je vader of moeder in goal, 2. ga op 5 meter afstand recht voor de bal staan, 3. kies een hoek, 4. neem een snelle aanloop, 5. zet je standbeen/voet goed naast de bal, 6. schiet hard met de wreef van de voet, 7. hou het boven lichaam op het moment van schieten over de bal, zodat de bal laag blijft, 8. loop rustig weg als de bal het net raakt. Succes!