Datum

23 maart 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Concordia alweer 3e keer dit seizoen al, beker en toernooi. Goede ervaring tegen dus dat geeft moed. De lente begint zijn intrede te doen, het is droog, dus kom maar op. Bij navraag naar onze tegenstander blijkt de JO9-2 eigenlijk de JO9-1 te zijn 🧐 iets met verkeerde indeling door KNVB, of creatieve boekhouding bij concordia.

Eerste doelpoging van Concordia, die gaat hoog over. Iedereen staat een beetje om zich heen te kijken wie die bal gaat halen. Ward vind daar het zijne van en een ouder haalt de bal uiteindelijk.

Ruben met een diepe pass op Dex die hard uithaalt maat hun keeper redt goed.

1-0 Concordia

Dikke kans voor Hamza maar hij wordt bewaakt door 2 verdedigers. Schot van afstand Dex, op de keeper. Bruce trapt VER uit 😳 Kaleb hoeft hem alleen maar in te tikken maar helaas in het zijnet. Milan krijgt bal voor zijn voeten maar de concordia verdedigers staan te goed helaas.

Thijs komt naar voren en trapt hard maar de keeper redt, Thijs denk dat doen we nog een keer, maar dat dacht de keeper ook. Thijs lijkt wel een Feyenoorder hij schaart als Feyenoord verdediger Jan (sch)Arie van der Heijden.

Rust! Meer kansen voor ons , en Ward klaagt dat ie niets te doen heeft maar wel een 1-0 achterstand.

Corner Kaleb op Bruce die op de keeper trapt. Kansen worden groter en meer, Kaleb, Ishairo, Ruben maar hij wilt er niet in. 1-1 Ruben wat een opluchting na 35 minuten!!! Kaleb speelt terug en Ruben die hard uithaalt. En nu gaan voor de volgende, Hamza op de lat, de bal komt hoog terug, Ruben met een ultieme poging naast.

Ruben wordt weggestuurd door Thijs, maar de keeper heeft hem nog net.

Met nog 1 minuut te gaan word er afgefloten terwijl we in de aanval zijn?? Beetje klagen, maar dit hoort er ook bij helaas. Mika kondigt al aan dat er maandag getraind word op kansen afronden.