Datum

30 maart 2019 9:45

Accommodatie

Onbekend

Het niveau van onze spelers gaat niet alleen omhoog, maar ook die van de trainers. Een overzicht van het veld en posities dmv magneetjes wordt gebruikt om alles door te nemen, niets wordt aan het toeval overgelaten. Daar kan het vandaag niet aan liggen. Aan het weer overigens ook niet, we staan nog geen minuut op het veld en de jassen gaan al uit langs de zijlijn.

Dat ze er zin in hebben laat Dex direct zien met een sprint m de bal van de achterlijn te houden en wat hem miraculeus ook nog lukt, geeft voor en Kaleb tikt lekker de 0-1 binnen.

1-1 Nootdorp, gaat leuk gelijk op en er wordt veel gevoetbald (wat raar zeg 😊 ). Maar dat behoed ons er niet van de Nootdorp op 2-1 voorsprong komt.

Kansen wel genoeg voor ons met Dex en Kaleb. Had ik al gezegd dat Dex er zin in heeft: Poorten, Panna’s, draaien … niet normaal! En nog een dikke kans ook. Waarom staan we eigenlijk achter ?

Corner voor ons, Bruce word meegestuurd naar voren, Nootdorp komt er snel uit en gaat voor de counter, maar speedy Bruce staat heel snel weer op zijn positie en neutraliseert de boel.

Het is een regelrechte slachtpartij voor beide ploegen, de eerste helft is nog niet eens voorbij en je ziet al dat verschillende spelers moe beginnen te worden en naar lucht happen. Hoog niveau en hoog tempo vandaag. Gelukkig is het rust en wat limo om bij te komen.

In de 2e helft is er gelijk volop druk van ons, Ruben zit bovenop de keeper. Milan die weet over de zijkant Ruben goed te vinden, die Ishairo bedient , maar die kan hem helaas niet verzilveren. Dit kunststukje herhaalt zich, maar weer geen doelpunt. Een corner van Hamza gaat over alles en iedereen heen, maar wij blijven op hun helft voetballen. Enige uitbraak van Nootdorp word door Milan, Bruce, Dex en Thijs gesmoord. Scoren moeten we!

Ruben weet zich vrij te spelen van 2 verdedigers, krijgt de bal bij Ishairo die Hamza helemaal vrij ziet staan, die echt niets anders kan doen behalve scoren 2-2!!!

Dex komt naar voren, speelt af op Hamza, die de bal in de verste hoek trapt 2-3!! We staan weer voor!

Laatste 10 minuten gaan in, tempo gaat nog verder omhoog, combinaties worden steeds beters, spel gaat sneller. Dit is te spannend voor de zijlijn.

Milan mag een vrije trap nemen, probeert het in 1x, maar de keeper van Nootdorp staat net op de goede plaats. Kaleb op de Lat, combinatie Ishairo en Hamza lukt niet.

Wat een spanning, de druk van ons op hun doel is bijna niet houdbaar, maar hun keeper staat er goed bij. Er word ook hard gecoacht om de overwinning binnen te halen.

Klaar!! Gewonnen!! Wat een spannende en zeker ook goede pot, complimenten voor alles en iedereen voor de inzet!