Datum

11 mei 2019 11:15

Accommodatie

Onbekend

Dat knollen veld, man man man wat een knollen veld, Marc is er vol van en krijgt al snel bijval van Judith. RKDEO JO9-2 dus veel gezien dit seizoen, thuis toernooi, hun zaal toernooi en nu de 2e keer in de competitie. De eerste was legendarisch 6-6 met een weergaloze come back van ons team. Maar vandaag moet het beter.

De warming up voorspelt weinig goeds, trappen op de keeper gaan ook allemaal op de keeper en niet in de hoeken. De hele zijlijn (voornamelijk Joost en Marc) roept IN DE HOEKEN. Het enige antwoord dat we krijgen “dat bewaren we voor in de wedstrijd”, maar eens kijken of het geholpen heeft.

Eerste kans is voor Ruben die de bal aftroggelt van de verdediger, maar hem niet voorbij de keeper krijgt. We zetten er goede druk op. Hamza pakt ook lekker af. Ruben weer, maar wordt verwerkt tot een corner. Ruben krijgt de bal weer aangespeeld. Tikt de bal omhoog en met een halve omhaal net naast. Man man wat mooi.

De druk blijft er vol op, Hamza onderschept de bal en maakt af 0-1!

Jammer komt RKDEO snel 1-1, het is zelfs de eerste aanval van RKDEO. Dat knollenveld heeft ook zo zijn voordelen een rush van RKDEO word gestopt door hun eigen veld 😁. Goede eerste 10 minuten van ons.

Ruben met een snelle indribbel, geeft voor op de vrije Ishairo die intikt 1-2! Weer een kans voor Ruben (wat heeft ie ontbeten?) trapt hard op de paal.

Dex krijgt lekker aangespeeld van Thijs, maar speelt net te hard voor zich uit. Druk naar voren blijft maar doorgaan.

Judith schijnt de scheids te kennen en zou dat de reden zijn van de wat pro RKDEO beslissingen. Lekker vrienden gemaakt die Judith 😊

Dex met een lobje over de keeper maar ook over het doel. Corner van Dex, maar over Ruben heen en belandt voor Milan die hard komt inlopen en trapt hard, via de keeper omhoog en stuitert alsnog in het doel 1-3!

Rust, goede eerste helft, complimenten alom.

Voorzet Milan, Hamza die KOPT!!!! Net over. Dex met zijn bekende rush over links zet de verdediger weg haalt uit 1-4!!!

Dex voorzet op Hamza 1-5!! Lekker boys

RKDEO schiet, Thijs heeft hem op de lijn, of er over? Geen Var dus geen doelpunt 😁. Aan de andere kant een corner van Dex word door RKDEO ingekopt 1-6.

Harde inzet van RKDEO wordt gekeerd door Thijs. Daarna weer gepakt op de lijn, weer een VAR moment, maar die is nog steeds niet geïnstalleerd dus weer geen goal.

Bruce van afstand op de lat! En de laatste 10 min gaan in.

2-6 RKDEO, 3-6 VAR toch geïnstalleerd  ? eerste 2x niet geven en nu opeens wel ? vreemde call. We zijn gelijk van slag,  want RKDEO komt heel snel op 5-6 door gepiel van ons achterin en de scheids helpt ook behoorlijk mee.

5-7 Bruce krijgt bal van Dex die van afstand hard intrapt. De laatste minuut gaat in, de spanning stijgt. En zeker nu die laatste minuut wel 2 minuten duurt. Klaar !!  Gewonnen en Marc verbaasd zich nog steeds over het knollenveld